‘Kırklareli Şair Yazar ve Sanatçılar Derneği' yeni programına hazırlanıyor

‘Kırklareli Şair Yazar ve Sanatçılar Derneği' yeni programına hazırlanıyor

Kurucu Başkanı Mustafa Ermiş önderliğinde, faaliyetlerine devam eden ‘Kırklareli Şair Yazar ve Sanatçılar Derneği’ yeni dinletilerini 31 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Kuruluşundan bu yana değişik çalışmalar içerisinde olan ve Kırklareli’deki birçok idare amirine nezaket ziyaretinde bulunan dernek, yeni yılda yeni projelere de imza atmaya hazırlanıyor. 

Derneğe ait dergi çalışmalarının son hızla devam ettiğini anlatan Başkan Ermiş, Kırklareli halkıyla beraber, yine Kırklareli için çalıştıklarını belirterek, yeniye yönelik çalışmalarının büyük bir heyecan ve azimle devam ettiğini sözlerine ekledi.

Faaliyetleri arasında, her ayın son Cumartesi günleri şiir dinletisinde toplanmakta olan dernek; bu dinletilerde her ay, Kırklareli’de isim yapmış, eserler üretmiş, aydın insanları anmaya, onların eserlerini katılımcılarla paylaşmaya devam ediyor.

Yeni dinletilerinin Cumartesi günü saat 14:00’da ‘Çukurçeşme Cafe’ de devam edeceğini belirten Başkan Ermiş; sanata, kültüre gönül vermiş, bu konulara ilgisi olan, yeteneğini başkalarına sergilemek isteyen, yazı ve şiir sevdasını paylaşmak isteyen herkesin, bu dinletiye davetli olduğunu söyledi.