Kırklareli Sakatlar Derneği'nden Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a ziyaret

Kırklareli Sakatlar Derneği'nden Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi’nde 11 Haziran 2009’da yapılan kongrede seçilen yönetim kurulu üyeleri, Irfan Özeklioğlu Başkanlığı’nda dün saat 16.00’da Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı makamında ziyaret ettiler.

Kırklareli Sakatlar Derneği yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özbilen (Başkan Yardımcısı), Arif Uzunoğlu (Şube Sekreteri), Bahadır Genim (Mahalli Sekreter), Savaş Eskici (Yönetim Kurulu Üyesi ) ve Handan Karataş (Kadın Kolları Başkanı) ziyarete iştirak edenler arasındaydı.

Görüşmede, Dernek Başkanı Özeklioğlu Derneğe belediye dükkanlarından bir yer temin edilmesi için Belediye Başkanı Cavit Çağlayana talepte bulundu. Başkan Özeklioğlu, ayrıca Il Özel Idaresi’nden 2010 bütçesinde büfe talebinde bulunduklarını belirtti. Ayrıca Trakya Kalkınma Projesi ile ilimizde özürlü tuvalet yeri kurulması için bir talepde bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Bunun üzerine Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ,Sakatlar Derneği’nin gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı son derece memnun kaldığını ifade etti. Başkan Çağlayan, söz konusu talepleri gerekli incelemeri yaptıktan sonra, en kısa zamanda değerlendirileceğini söyledi.