Kırklareli Sanatsevenler Derneği'nden Ud Kursu

Kırklareli Sanatsevenler Derneği tarafından düzenlenen kurslara bir yenisi daha ekleniyor. Ud Kursu için müracaatlar bekleniyor.

Kırklareli merkez ilçe Özel İdare İşhanı’ndaki Dernek Binasında faaliyetlerini sürdüren Kırklareli Sanatsevenler Derneği tarafından verilen kurslara bir yenisi daha ekleniyor. Yeterli sayının bulunması halinde Ud Kursu’nun hemen açılacağını belirten Dernek Başkanı Hakan Konyar şunları kaydetti:
“Derneğimizde bulunan 450 üyemiz ile birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Oluşturduğumuz koromuz her Pazar 13.00-15.00 saatleri arasında dernek binamızda toplanarak çalışmalarını yapıyor. Bunun yanında açmış olduğumuz Ney Kursumuz da Neyzen İsmail ak tarafından 12 kişiye veriliyor.
Yapmış olduğumuz bu faaliyetlere ilaveten önümüzdeki günlerde Ud Kursu düzenlemeyi düşünüyoruz. Bunun içinde yeterli sayıya ulaşmamız gerekiyor. Bu kursa katılmak isteyenleri dernek binamıza gelerek başvurmalarını istiyoruz. Yeterli sayıya ulaşılması halinde Ud Kursumuz hemen başlayacaktır. Bundan sonrada daha değişik kurslarımız ve faaliyetlerimiz ile halkımızın karşısına çıkacağız.” (s)