Kırklareli Sanayispor, Babaeski'den boynu bükük döndü

Kırklareli Sanayispor, Babaeski'den boynu bükük döndü

Kırklareli Süper Amatör Lig’de Babaeskispor, 100. Yıl Stadı’nda konuk ettiği bir diğer temsilcimiz Kırklareli Sanayispor’u 3–1 mağlup etti. Zorlu karşılaşmayı Kırklareli Il Hakemlerinden Hasan Erim, Tolga Yıldıztepe ve Ahmet Emrah Pişkin üçlüsü yönetti.

Her iki takımın da çok zevkli ve mükemmel bir oyun sergilediği karşılaşmada yüzü gülen taraf ev sahibi takım Babaeskispor oldu. Futbol adına her şeyin yaşandığı karşılaşmanın ilk 45 dakikası 2–0 Babaeskispor’un üstünlüğü ile sona erdi. Ligde zirve mücadelesi veren Babaeskispor, haftayı boş geçmedi ve 90 dakikanın sonunda karşılaşmadan 3–1 galip ayrıldı. Bu sonuç takımlarına tam destek veren Sanayispor taraftarını üzse de, camianın galibiyet umutları bir sonraki haftalara taşındı.

Karşılaşmada golleri, Babaeskispor adına Cem ve Kaptan Seyit Ozan (2) kaydetti. Konuk takım Kırklareli Sanayispor’un tek golünü ise penaltı vuruşundan Orhan attı.

Karşılaşmanın 32. dakikasında Babaeskispor’un orta saha oyuncusu Mehmet, sakatlanarak oyun dışı kaldı. Karşılaşmada, Babaeskispor’dan Murat, maçın hakeminden ikinci ihtardan kırmızı kart görerek ihraç oldu. Ligde 1 maç eksiği olan Kırmızı-Lacivertliler, aldıkları 3 puan sonucunda 15 puan + 10 gol averajla zirveye ortak oldu.

Karşılaşmayı, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Is. Kd. Albay Murat Mayda, Ilçe Emniyet Müdürü Tuncay Sancak, Kırklareli Il Tertip Komitesi Başkanı Cafer Yüce, Kırklareli Sanayispor Kulüp Başkanı Muammer Gürsel, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hikmet Özün, Cenan Bora, Sedat Bilgiç ve diğer üyeler, Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, eski Milli Futbol Hakemi Ülkü Tırpancı ve her iki takımdan çok sayıda taraftar izledi.

Işte takım kadroları;

Babaeskispor; Selim, Ilker, Zafer, Zeki, Fevzi, Gökhan, Mehmet, Sertan, Cem, Seyit Ozan, Murat. Yedekler; Ufuk, Özmen, Gökhan, Deniz, Erhan, Engin, Sinan.

Kırklareli Sanayispor; Aykut, Ünal, Tugay, Şafak, Samet, Sezer, Enis, Ufuk, Alperen, Sercan, Özgür, Caner, Umut, Orhan, Ercan, Gökhan, Tayfun, Yusuf Can.