Kırklareli Sanayispor, Babaeskispor'u 2-0 mağlup etti

* Kırklareli Amatör Süper Ligi'nde Kırklareli Sanayispor ile Babaeskispor 14 Mart 2010 Pazar günü saat 15.00'te Kırklareli Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Kırklareli Sanayispor ikinci yarıda bulduğu 2 gol ile maçtan 2-0 galip ayrıldı



HAKEMLER: Oktay Erden, Özer Acun, Fatih Özkan
KIRKLARELİ SANAYİSPOR: İbrahim, Ünal, Tugay, Ufuk, Samet, Yusufcan (70. dakika Orhan), Sezer (80. dakika İbrahim) Tayfun (59. dakika Özgür), Alperen, Sercan, Enis
YEDEKLER: Aykut, İbrahim, Özgür, Orhan, Umut, Mesut, Sezer
BABAESKİSPOR: Selim, İlker, Murat, Zeki, Fevzi, Gökmen Necip, Zafer (55. dakika Serkan), Sertan (47. dakika Cem), Özmen (72. dakika Emrah), Seyit Ozan, Mehmet
YEDEKLER: Furkan, Emrah, Sinan, Gökhan, Cem, Serkan, Can
GOLLER: 62. dakika Sezer, 90+3 Alperen
SARI KARTLAR: 75. dakika İbrahim, 82 dakika Ünal, 88. dakika Tugay, 90+2 dakika Orhan, 90+4 dakika Samet (Kırklareli Sanayispor) 13. dakika Murat, 34. dakika Gökhan, 89. dakika Emrah (Babaeskispor)
HABER MERKEZİ
Kırklareli Amatör Süper Ligi’nde 3. sırada yer alan Kırklareli Sanayispor ile 2. sırada yer alan Babaeskispor 14 Mart 2010 Pazar günü saat 15.00’te Kırklareli Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.
Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip ceza sahası içerisinde tehlikeli ataklar geliştiren Kırklareli Sanayispor istediği gole bir türlü ulaşamadı. Babaeskispor defansı Kırklareli Sanayispor’un geliştirdiği atakları birer birer bertaraf ederek gole izin vermedi. İlk yarının son 10 dakikası içerisinde üstünlüğü ele almaya başlayan Babaeskispor, rakip kalede zaman zamanda tehlikeli ataklar oluştur. Ancak her iki takımda istediği golü bulamayarak ilk yarıyı 0-0 berabere kapattılar.
İkinci yarıya her iki takımda 3 puan hedefi ile hızlı bir şekilde başladı. Her iki takım kalesi önünde gelişen tehlikeli atakları defans oyuncuları ve kaleciler başarılı bir şekilde önledi. Karşılıklı gelişen ataklar sırasında Kırklareli Sanayisporlu Sezer 62. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü Babaeskispor ağları ile buluşturdu.
Kırklareli deplasmanına 3 puan hesabı ile gelen Babaeskispor kalesinde gördüğü bu golün ardından rakip kaleye doğru ataklarını sıklaştırarak gol aramaya başladı. Kırklareli Sanayisporlu futbolcular akın akın gelen Babaeskisporlu futbolcuların ataklarını başarılı bir şekilde keserek gol olmasını engellediler. Babaeskispor istediği gole bir türlü ulaşamadı.
Maçın hakemi Oktay Erden’in 5 dakika uzatma vermesi ile tekrardan umutlanan Babaeskispor rakip yarı alanını tam anlamı ile kuşattı. Yine bu kuşatmada kazanılan köşe atışı sırasında kalesini terk ederek Kırklareli Sanayispor kalesi önüne gelen Kaleci Selim’in bu atasını iyi değerlendiren Alperen, köşe atışından seken topu 90+3’te Babaeskispor’un bomboş kalesine göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra başka gol olmayınca Kırklareli Sanayispor Babaeskispor’u 2-0 mağlup ederek 3. sıradaki yerini korudu. Babaeskispor’da aldığı bu mağlubiyete rağmen 2. sırada kaldı. (s)