Kırklareli Sanayispor "Birlik ve Beraberlik Yemeği" düzenledi

* Kırklareli Sanayispor Kulübü yönetimi tarafından Kırklareli Hareketi Lokali'nde 'Birlik ve Beraberlik Yemeği' düzenlendi.



HABER MERKEZİ
Kırklareli Sanayispor Kulübü yönetimi tarafından 26 Şubat 2010 Cuma günü saat 19.30’da Kırklareli Hareketi Lokali’nde düzenlenen yemeğe; Muammer Gürsel, Serkan Keser Sedat Bilgiç, Şenol Can, Serhat Şişmanoğlu, Emrullah Doğu, İsmail  Mutafoğlu, Cemil Alkan, Cenan Bora, Ersan Gürdal, Mehmet Gerdanlı, Sualp Sevim, Hikmet Özün, Engin Karabulut, Turan Altıntel, M.Tuna Soykan, Salih Özlek, Halil Kahraman, Gürcan Fırat, Ufuk Topuz, Muarrem Gürsel, Sanayispor U19 ve Süper Amatör Takımı oyuncuları katıldı.
* “Belediye Başkanımızın yardımlarını bekliyoruz”
Sanayispor Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Can yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; “Sanayispor kulübümüzün yeni yönetime gelecek isimler ve takım oyuncularımız ile birlikte, birlik ve beraberlik yemeği düzenledik. Kırklareli Sanayispor kulübümüze katkı olarak iş yeri yapmak istiyoruz. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan Sanayi Sitesi’nin alt tarafının zeminini hazırladığı takdirde sanayi sitesi yönetimi Kırklareli Sanayispor’a destek olması amacıyla iş yeri yapımını gerçekleştirme sözü veriyoruz. Belediye Başkanımızın bu konuda yardımlarını bekliyoruz” dedi.
* “İki kulübü birleştirsek güç daha çok olur”
Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turan Altıntel katıldığı yemekte yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; “Sportif bütün faaliyetlerde bulunmak isterim hem maddi hem de manevi şekilde katkıcı olmak isterim. Yalnız bildiğiniz gibi Sanayispor yıllardan beri Amatör kulüpte böyle başarılı bir çizgisi var. Bu başarı çizgisinde yöneticilerinde çok payı var. Birde Kırklareli çocukları olması, Kırklareli hocaları olması Kırklareli kahve köşelerinden sportif faaliyetlere yönlendirdiği için yöneticilere teşekkür ediyorum. Hem Kırklarelispor’a hem de Türkiye’deki diğer spor kulüplerine sporcu yetişiyor. Yalnız benim bir idealim var bunu siyasilerle de Kırklareli Milletvekilleriyle de paylaştım Kırklareli spor dendiği zaman Kırklarelispor’un öne çıkması gerekiyor. İlk fırsatta Kırklareli Sanayispor’la Kırklarelispor’u ilk etapta bir genel kurulla birleştirmek. Sanayispor doğrudur Kırklareli yöresel bir amatör kulüptür destekliyoruz. Ama Kırklareli spor olarak Kırklarelispor’u da destekliyoruz. İki kulübü birleştirsek güç daha çok olur. Daha faydalı olur, her konuda maddi ve manevi yardımımız olur. Başarılar diliyorum her konuda destekliyorum” dedi. (ue)