Kırklareli Sanayispor Cumartesi günü sahaya inecek

2009-2010 Futbol sezonunda Kırklareli Amatör Süper Lig'de iyi bir performans sergileyen ve Play-Off final karşılaşmasında Babaeskispor'u kendi sahasında mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig'e çıkarak 2010-2011 transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiren Kırklareli Sanayispor Kırklareli halkından büyük destek bekliyor.


HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin çocuklarına sahip çıkarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla bünyesine katan Sanayispor’un bu sezon belirlediği tek hedefi 3. Lig’e yükselmek olacak.
Geçtiğimiz haftalarda 3 Nijeryalı futbolcuyla anlaşma yoluna giderek Sanayispor bünyesine katmak için çalışmaları sürdürüyor.
Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında basın toplantısı düzenleyen Kırklareli Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet 2010-2011 yılı futbol sezonunun hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti;
“Sakatlıklara müsaade edilmeden herkese başarılar diliyorum. Bu arada yedi yıl aradan sonra profesyonel lige çıkan Kırklarelispor'u tebrik ediyorum ve “hayırlı olsun” diy¬orum. Biz Kırklareli Sanayispor kulübü olarak 3 yıldır iste¬diklerimizi yavaş yavaş yerine getiriyoruz. En son geldiğimiz nokta Bölgesel Amatör Lig oldu. Kadromuzu bozmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu fırsatı iyi değerlendireceğiz. Tabi kadromuzda eksiklikler var.
Bunları telafi etmemiz, bu yerlere transfer yapmamız söz konusu olacak. Transfer çalış¬malarımızda yakın çevremizdeki kulüplerde oynayan futbolculara önem verdiğimizi ifade etmek istiyorum. Futbolcularımızla bir araya gel¬erek 21 Ağustos Cumartesi günü çalışmalarımıza start vereceğiz. Kadromuz¬dan bazı futbolcuların profesyonel ligdeki takımlarımıza transfer olabile¬ceğini düşünüyorduk. Ama bu yıl maalesef olmadı. Olsaydı futbolcu¬larımızla gurur duyacaktık. Bu yıl oynayacağımız ligde daha başarılı ola¬cağımızı umut ediyorum. Sporcu¬larımızın ailelerinden, Kırklareli halkın¬dan destek bekliyoruz. Alt yapı olarak da Kırklareli gençlerine ve Kırklareli halkına hizmet veriyoruz. Altı yapıya birkaç antrenör daha takviye edip başarılı olacağız. Gençlerimiz emin ellerde en iyi şekilde eğitileceklerdir. Onlara sadece futbolu değil, iletişim ve eğitimi de öğretiyoruz. Her ikisini birlikte takip edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sezonun tekrardan kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. (ue)