Kırklareli Sanayispor; "Hedefimiz değişmedi"

Kırklareli Sanayispor; "Hedefimiz değişmedi"

Geçtiğimiz Pazar günü Babaeskispor'un konuğu olan ve sahadan 3-1 mağlup ayrılan Sanayispor Teknik direktörü Tezer Zinet hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu başarabileceklerinin altını çizdi.

Gazetemize açıklamada bulunan Zinet şunları söyledi;

"Babaeski maçında iyi ve üstün oynarken kişisel hatalar ile gol yedik. Biz gol atmayı düşünürken kale içindeki karambolde kalecenin hatası ile ikinci golü yedik. Iki sıfırdan sonra iki net gol pozisyonu yakaladık, ama bunlardan da yararlanamadık.

Bu pozisyonları gole çevirseydik ilk yarıyı berabere bitirmiş olacaktık.

Ikinci yarının başında 47. dakikada boş kaleye bir gol pozisyonunu da değerlendiremedik. Bu maçın kader anıydı. Rakip de on kişi kalınca her türlü üstünlüğü sağladık ama yine gol atamadık. Birçok gol pozisyonundan yararlanamadık. Yediğimiz üçüncü golde fair play

ruhuna aykırı bir gol yedik. Babaeskispor'lu bir oyuncu yerde yatıyordu ve bizde topu taca attık. Rakip takım oyuncuları da topu taca attı ancak baskı kurdular. Bu fair play ruhuna aykırıdır. Baskıyı kurdular ve tek defans oyuncuya üç kişi basarak topu kaptılar. Pozisyon gol ile sonuçlanınca durum maalesef  3-0 oldu. Biz de gol atmak için baskıyı iyice artırdık ve penaltıdan golü bularak durumu 3-1 e getirdik.

Iyi oynamak güzeldir Ama iyi oynarken kaybetmek bizi ve taraftarımızı üzdü. Bize destek olup oraya gelen taraftarımızı üzdüğümüz için biz de çok üzgünüz. Bu hafta kendi sahamızda Büyükkarıştıran maçında kendimizi affettireceğiz. Amacımız güzel futbol oynayıp maçı kazanarak yolumuza devam etmektir. Genç bir kadromuz var. Bunu herkes küçümsüyor ama biz her maçı kazanacak güçteyiz. Yönetimimiz de bizimle ilgileniyor. Her istediğimizi yerine getiriyor. Verdikleri sözler de yerine geliyor. Onlara da teşekkür ediyorum."