Kırklareli Sanayispor'un Anlaşılmaz Tavrı

Kırklareli Sanayispor'un Anlaşılmaz Tavrı

U15 liginde 16 Ocak 2010 Cumartesi günü Kırklareli Sentetik çim sahasında Kırklareli Sanayispor ile Lüleburgazspor karşı karşıya geldi. Kırklareli Sentetik Çim Saha'da oynanan karşılaşma saat 11.30'da başladı. Maçtan önce Kırklareli Sanayispor'un Basın Mensuplarına takım kadrosunu açıklamaması dikkat çekti. Takım kadrosunda sıkıntı mı var soruları oldukça düşündürdü. Kırklareli Sanayispor’un bu tepkisi sonrasında Hakem tarafından da takım listeleri tekrar çok dikkatli bir şekilde incelendi. Daha sonra Hakeme başvuran Basın Mensupları Hakemin elindeki listeden yararlandı.

Lüleburgazspor maçtan 5-2 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

HAKEM: Ahmet Emre Babat

KIRKLARELI SANAYISPOR: Sinan, Serkan, Turgay, Anıl, Sergen, Eray, Yusuf, Fuat, Ufuk, Emrullah, Ozan

YEDEKLER: Adem, Barış, Mehmet, Sezgin, Uğur

GOLLER: 16. dakika Ozan,                61. dakika Anıl

LÜLEBURGAZSPOR: Recep, Atakan, Recep Kahveci, Mertcan, Ibrahim, Ayberk, Emre Ersin, Eren, Furkan, Sarper, Berkan

YEDEKLER: Gurur, Onur, Tuncay, Hamdi, Mert

GOLLER: Eren, Emre Ersin, Onur, Sarper, Ayberk

Maçtan Notlar; Her iki takımda maça 3 puan amacıyla çıktı. Ancak daha istekli taraf olan Lüleburgazspor'du. Bunun sonucunda da Kırklareli Sanayispor kalesine maçın ilk dakikalarından itibaren giderek tehlikeli ataklar oluşturdu.

Bu atakların sonucunda da Lüleburgazspor 11. dakikada Eren ile 1-0 öne geçti. Kendisini kısa sürede toparlayan Kırklareli Sanayispor 16. dakikada Ozan ile beraberlik gölünü kaydetti. Ilk yarı karşılıklı atılan 1'er gol ile 1-1 berabere sona erdi.

Ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf Lüleburgazspor oldu. 38. dakikada Emre Ersin'in golü ile 2-1 öne geçti. 61. dakikada penaltıdan Kırklareli Sanayispor'lu Anıl'ın attığı gol ile maçta 2-2 eşitlik sağlandı. Bu dakikadan sonra üstünlüğü ele geçiren Lüleburgazspor; Onur, Sarper ve Ayberk'in attığı goller ile maçtan 5-2 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.