Kırklareli Sentetik Çim Sahası'na kavuşuyor

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Süleyman Çetin, yıllardır Toprak Saha olarak kullanılan alanın Sentetik Çimle kaplanabilmesi için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden ödeneğin geldiğini belirtti.

Kırklareli Amatör Futbolcuları nihayet Toprak Saha’nın kışın çamurundan yazın tozundan kurtuluyor. Yıllardır Kırklareli Futboluna Toprak Saha olarak hizmet veren alanın Sentetik Çim Saha’ya dönüştürülmesi için beklenen ödenek Bakanlıktan geldi.
Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Süleyman Çetin ödeneğin gelmesi ile birlikte ihale çalışmalarının başlatıldığını belirterek şunları kaydetti:
“Kırklareli Amatör Futbolu’nu sevindirecek haber Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden geldi. İl Özel İdare Müdürlüğü’nün 2009 Yılı Bütçesi’nde yer alan miktar ile Genel Müdürlükten gelen miktar birleştirildi. Sentetik Çim Saha yapımı işi için ihaleye çıkartma çalışmalarını başlattık. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından Sentetik Çim Saha yapımına başlayacağız. Amacımız 2009/2010 Futbol Sezonu’na sahı yetiştirmek.
İlimize Sentetik Çim Saha’nın kazınılmasında büyük katkıları olan; Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’a, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Raif Kelep’e, Kırklareli İl Genel Meclisi Üyeleri’ne, yakın zamanda aramızdan ayrılarak İstanbul Gençlik Spor  İl Müdürlüğü emrine atanan eski İl Müdürümüz Ata Karataş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlimiz sporuna ve Amatör Spora hayırlı olmasını diliyoruz.” (s)