Kırklareli SGK'dan personele plaket

Kırklareli SGK'dan personele plaket

Kırklareli SGK İl Müdürlüğü tarafından 21 Mayıs Perşembe günü Müdürlük yemekhanesinde bir plaket töreni tertip edildi. SGK Haftası etkinliklerinde aktif olarak görev alan ve bu görevi başarı ile yerine getiren kutlama komitesi üyelerine ve SGK İl Müdürlüğü çalışanlarından erkeklerde 25, bayanlarda 20 yılını dolduran personele plaket ve teşekkür belgesi verilmesi münasebeti ile gerçekleşen toplantıya Kırklareli SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, Kırklareli SGK İl Müdür Yardımcısı Şerafettin Fide, Kırklareli SGK İl Müdür Yardımcısı Tamer Çarkçı, diğer müdürler ve personel katıldı.

Plaket töreni öncesinde SGK ile ilgili bir sine vizyon gösterimi gerçekleştirildi. Sine vizyon gösterisinin ardından Kırklareli SGK İl Müdürü Mehmet Bayram günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Bayram, konuşmasında şunları söyledi; "Bu yıl 2. sini kutladığımız SGK Haftası nedeni ile birlikteyiz. Bu toplantımızın nedeni uzun yıllardır bir araya gelemememizdir, yaşadığımız bu hafta bizleri bir araya gelmemize bir vesile oldu beklide, gönül ister ki daha sık aralıklar ile bir araya gelelim. Bizler sadece iş alanında değil sosyal alanda da birlikte olmak durumundayız. Bu anlamda 11-17 Mayıs tarihleri arasında 2.sini kutladığımız SGK Haftası nedeni ile çok değişik faaliyetlerimiz oldu. Kurumumuz, 81 ilde, 462 ilçede teşkilatlanan, yaklaşık 24 .000 çalışanı ile hizmet veren dev bir kurumdur. Bizler de bu kurumun bir parçası olarak Kırklareli Ilimizde şu anda 101 personelimiz ile yaklaşık 45 ila 46 bin civarında eski tabir ile SSK'lı, 20 bin civarında Bağ Kur'lu 15 bin civarında kamu personelli olmak üzere yaklaşık 83 bin civarında çalışanımız bulunuyor. Tabi bu insanların bakmak ile yükümlü oldukları eşleri ve çocuklarını hesaba kattığımız zaman hemen hemen Kırklareli ilindeki nüfusun %95'ine SGK hizmeti vermekteyiz. Tabi böyle bir potansiyeli yüksek bir iş içersinde çalışmanın ne denli zor olduğunu hepimiz yakından biliyoruz. Ama hepimiz işimizin çok daha farklı ve geniş kitlelerin geleceği ile ilgili olduğunu da bilincindeyiz, bu anlamda kurumumuz yeni yapılanma içerisinde, en kısa zamanda kurumumuz çalışanlarının durumlarının iyileştirilmesi teknolojik gelişime ayak uydurulması alanlarında belli adımlar atılmıştır. Ama bunlar bugün için yeterli değildir. Bu çalışmalar daha kapsamlı bir biçimde devam ediyor. Bunun yanında vatandaşa hizmeti daha kolay hizmet verebilmek açısında bazı ilçelerimizde çalışmalar başlatıldı. Bu çalışmalar ilk olarak Vize Ilçemizde başladı, yakın zamanda da diğer ilçelerimiz olan Lüleburgaz ve Babaeski'de de bu çalışmalarımız başlayacaktır. Geçirdiğimiz bir buçuk yıl içerisinde değişik çalışmalar gerçekleştirdik. Bizler bu yeni yapılanma içerisinde sıkıntılı bir biçimde çalışıyoruz. Buna rağmen en iyi bir biçimde hizmet vermeye devam ediyoruz ve vermeye de devam edeceğiz."

Kırklareli SGK Il Müdürü Mehmet Bayram'ın konuşmasının ardından SGK Haftası kutlamaları sebebi ile düzenlenen ağaç dikimi, resim yarışması, kan bağısı, futbol ve masa tenisi turnuva görüntüleri slâyt gösterisi şeklinde izlenildi. Gerçekleşen slâyt gösterisinin ardından plaket töreni yapıldı.

 Kırklareli SGK İl Müdür Yardımcısı Şerafettin Fide'ye plaketini Kırklareli SGK Il Müdürü Mehmet Bayram takdim etti. Kırklareli SGK personeli Pervin Özyeşil'e plaketini Kırklareli SGK Il Müdürü Mehmet Bayram takdim etti. Kırklareli SGK personeli Neşe Yıldız'a plaketini Kırklareli SGK İl Müdür Yardımcısı Şerafettin Fide verdi. Kırklareli SGK personeli Ibrahim Ayyıldızlı'ya plaketini Kırklareli SGK Il Müdür Yardımcısı Şerafettin Fide verdi. Kırklareli SGK personeli Nuray Erol'a plaketini Kırklareli SGK Il Müdür Yardımcısı Tamer Çarkçı verdi. Kırklareli SGK personeli Mücella Ikizler'e plaketini Kırklareli SGK Il Müdür Yardımcısı Ersin Özbay verdi.

Yapılan plaket töreninin adından SGK haftasında aktif olarak çalışan ve emeği geçen personele teşekkür belgeleri takdim edildi. Kırklareli SGK Il Müdür Yardımcısı Tamer Çarkçı'ya teşekkür belgesini Kırklareli SGK Il Müdürü Mehmet Bayram takdim etti. Kırklareli SGK personelinden Süleyman Özay'ın teşekkür belgesini eşi Hatice Özay'a Kırklareli SGK Il Müdürü Mehmet Bayram verdi. Kırklareli SGK personelinden Ibrahim Ayyıldızlı'ya teşekkür belgesini Kırklareli SGK Il Müdür Yardımcısı Şerafettin Fide verdi. Kırklareli SGK personelinden Şeref Akçınar'a teşekkür belgesini Kırklareli SGK Il Müdür Yardımcısı Şerafettin Fide verdi. Kırklareli SGK personelinden Fatih Velioğlu'na teşekkür belgesini Kırklareli SGK Il Müdür Yardımcısı Ersin Özbay verdi.

Yapılan plaket ve teşekkür belgesi takdimlerinin ardından toplantı sona erdi.