Kırklareli SMMMO, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti

Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)  yönetim kurulu, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Çarıkçı'yı makamında ziyaret etti.

Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)  yönetim kurulu, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Çarıkçı’yı makamında ziyaret etti.
Oda Başkanı Naci Çarıkçı’ya yeni döneminde başarılar dileyen SMMMO Başkanı Burhan Üstünkol “Odamıza, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ne kadar yakınsa, sizlerde bize aynı yakınlıktasınız. Mali müşavirler Odası olarak sizlerle daha iyi ilişkiler içerisinde olup ortak projeler geliştirmek istiyoruz. Paneller düzenleyip üyelerini daha iyi aydınlatmak istiyoruz” dedi.
Çarıkçı’da ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirip, her zaman yapıcı projelere açık olduklarını söyledi.
Ticaret ve Sanayi Odası olarak diğer bütün odalarla yıllardır iyi ilişkiler içerisinde, saygı ve sevgi çerçevesinde bulunduklarını belirten Çarıkçı “Bundan sonrada bu böyle olacaktır. Biz her zaman ortak projelere açığız. İşbirliği içerindeki seminerler üyelerimiz içerisinde de iyi olacaktır” dedi. (gk)