Kırklareli Telekom Müdürlüğü, Wirofon tanışma kampanyasının altı ay uzatıldığını açıkladı

Kırklareli Telekom Müdürlüğü, Wirofon tanışma kampanyasının altı ay uzatıldığını açıkladı

Kırklareli Telekom Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Wirofon tanışma kampanyasının 6 ay daha uzatıldığı belirtildi. Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:

“Türk Telekom’un cepte ev kullandıran teknolojisi Wirofon, bedava konuşturmaya devam ediyor. Şehiriçi ve şehirlerarası ayda 1000 bedava dakikaya ilave olarak, GSM yönüne yapılan aramaların tüm vergiler dahil 9 Kr olduğu Wirofon kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle 30 Haziran 2010’a kadar uzatıldı.

Türk Telekom, Ağustos ayında piyasaya sunduğu cebi hafifleten teknoloji Wirofon ile müşterilerine her yerde WiFi uyumlu cep telefonları ya da bilgisayarlar aracılığı ile ev telefonu üzerinden arama yapma imkânı sunmuştu. Türkiye ve dünyadaki tüm WiFi noktalarından, ev telefonu tarifesinden konuşma olanağı sağlayan Wirofon’a abone olan ilk 300 bin kişi, Wirofon’un maliyet avantajına ilave olarak 30 Haziran 2010’a kadar uzatılan kampanyadan da yararlanabiliyor.

Wirofon üzerinden yurt içi ev telefonlarına yapılan aramaların her ay 1000 dakikasının bedava olduğu kampanya kapsamında, GSM aramasının da dakikası, tüm vergiler dahil 9 kuruştan fiyatlandırılıyor. 

Wirofon avantajlarından faydalanmak ve 30 Haziran 2010’a kadar dünyanın her yerinden Türkiye’deki sabit hatlarla ayda 1000 dakika bedava görüşme yapabilmek için herhangi bir abonelik ücreti veya taahhüt gerekmiyor. Müşterilerinin yoğun ilgisi nedeniyle süresi uzatılan Wirofon kampanyasından faydalanabilecek kişi sayısı da 100 binden 200 bine yükseltildi.

Wirofon hizmetinden faydalanmak için, Türk Telekom’a ait bir sabit hat numarası ile SIP Protokolü destekli veya Windows Mobile işletim sistemli, WiFi uyumlu bir mobil telefon veya internet bağlantısı olan bir bilgisayar sahibi olmak yeterli. Türk Telekom müşterileri; ev numaralarını yazarak 6606’ya SMS göndererek, www.wirofon.com adresindeki bilgileri doldurarak, 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi’ni arayarak veya Türk Telekom bayilerine başvurarak Wirofon’a abone olabilirler.”