Kırklareli Ticaret Borsası'nın yeni yönetimi Vali Coş'u ziyaret etti

Kırklareli Ticaret Borsası'nın 03 Ocak 2009 tarihinde yapılan Genel Kurulu'ndaki seçimleri kazanan Turhan Altıntel'in başkanlığında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu ile Meclis Yönetimi dün Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyarette bulundu.

Kırklareli Ticaret Borsası’nın 03 Ocak 2009 tarihinde yapılan Genel Kurulu’ndaki seçimleri kazanan Turhan Altıntel’in başkanlığında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu ile Meclis Yönetim Kurulu dün saat 14.00’te Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyarette bulundular.
Yapılan ziyareti; Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Alkan, Mahmut Alayayla, İbrahim Özyıkılmaz, Meclis Başkanı Salih Özlek, Meclis Başkan Vekili Muharrem Erkut, Meclis Üyeleri Mustafa Gündüz, Necati Sağlık, Mehmet Emin Doğu, Recep Tuna, Şevket Çetin gerçekleştirdi.
Kırklareli Valisi Hüseyuin Avni Coş yapılan ziyaretten çok memnuniyet duyduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Yapılan seçimin ardından göreve seçilen yeni yönetim kurulu ile meclis yönetiminize başarılar diliyorum. Ticaret Borsamız her zaman ilimizin gelişmesi, kalkınması, sorunlarının çözümlenmesi konusunda duyarlı olan katkısını imkanını esirgemeyen ve bu konuda de kendi imkanlarını en iyi şekilde kullanan güzide bir teşkilatımız ve meslek kuruluşumuzdur. O açıdan Ticaret Borsamızı güven tazelemiş yeni yönetimi tarafından inşallah Kırklareli’ne daha büyük ve güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum. 2009 yılının da hem sizlere hem de Kırklareli’ne hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.
Üzerimize düşen sorumluluklar var. Bunları daha iyi yapabilmek için görüş alışverişinde bulunacağız. İstişare, danışma, tartışma ve beraber değerlendirme çok önemlidir. Bunu zaten sizlerle devamlı yapıyoruz. Çünkü kullandığımız kaynakların daha verimli olabilmesi, sorumlu olduğumuz vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için akıl akıldan üstündür prensibi gereğince bunları yapıyoruz.”
Kırklareli Ticaret Borsası Şakanı Turhan Altıntel’de yaptığı konuşmasında;  “Biz de tam kadro olarak güven tazeledikten sonra ilk olarak sizleri ziyaret ettik. Bundan sonrada bıraktığımız yerden sizlerin gösterdiği yönde tecrübenizden faydalanarak katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. (s)