Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında Rektörlük bahçesine kurulan standlar renkli görüntüler oluşturdu

Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında Rektörlük bahçesine kurulan standlar renkli görüntüler oluşturdu

Kırklareli Üniversitesi rektörlük bahçesi bu yıl şenlikler dolayısıyla çok sayıda standa ev sahipliği etti.

Kitap, giyim eşyası, kredi kartları, Üniversitenin logosunun yer aldığı tişört, şapka ve kupalar, yiyecek içeçcek reyonları, çocukar için oyun yerleri, gibi bir sürü alanda birbirine alternatif ürünlerin yer aldığı stantlar ilgi odağı oldu.

Gösterilen ilgiden memnun olan stant sahipleri, bunu bu yıl festivalin yapılmayacağının da etkisi olduğunu söylediler.

Onlar içinde fırsat olan toplu eğlence merkezlerinin ekonomik krizden dolayı durgunlaşan işlerini hareketlendirdiğini dile getirdiler.

Giysi ve yiyecek standlarında da hareketlilik vardı

Küresel kriz dolayısıyla sektörlerinin büyük darbe aldığını söyleyen stant sahipleri, bu tür etkinliklerin şehrin her yönde canlılk getirdiğini söylediler.

 Satışların güzel oldğunu ve ortamda sıcak paranın döndüğünü de sözlerine eklediler. Bazen hava muhalefetinden dolayı aksaklıklar yaşansa da alakanın azalmadığını da sözlerine eklediler.

Şenlikler çok hareketli geçti..

Yapılan etkinliklere katılım nekadar büyük olursa kendilerine olan ilginin ve işlerinin o kadar iyi olduğunu da dile getiren satıcılar; festival havasında bir şenlik yaşıyoruz , canlılık her yönüyle işlerimize yansıyor dediler.

Montonluktan sıkılan vatandaş için de psikolojik olarak bir rahatlama olduğunuda dile getirdiler.

Kırklareli Üniversite’nin yeni logosu tişört, şapka ve kupalarda satışa sunuldu

Bilindiği üzere kurulduğundan beri Üniversiteyi temsil edecek anlamlı bir logo’nun olmaması herkese rahatsızlık veriyordu. Şenliklerle birlikte logo’nun belirlenmesi üzerine şapkalar, tişörtler ve kupalar Kırklareli Üniversitesinin logosunun olduğu bu ürünler yoğun bir şekilde ilgi gördü. Satışlardan memmun olan stand sahibi yeni logonu tanıtımı için de şenliklerin bir fırsat olduğunu söyledi.

Rektörlük bahçesinde yok yoktu

Kurulan stantların çeşitliliği renkli görüntüler oluşturmakla beraber, gelen vatandaşların da eğlenmesine ve ihtiyaçlarını karşılamasında yardımcı niteliği taşıyordu. Kredi kartı tanıtım ve standının bulunduğu bölümde dikkat çekiciydi.

Bir taraftan gözlemeler, bir taraftan lokmalar, dondurmalar, içek meşrubat büfeleri, Şişme dev oyun alanları, parfümler, mısırcılar, oyuncakçılar, kokareççiler, kitapçılar, herkesin ihtiyacına göre birşeyler vardı.

Üniversiteli gençler kendi eğlencesinde bile çalışıyor

Boncuk, bileklik yapıp stant açan üniversiteli öğrenciler, hem eğlenip hemde masraflarını çıkarmak için böyle bir şeyi yaptıklarını dile getirdiler.

 Bu yıl etkinliklere olan ilginin yoğun olduğunu da dile getiren öğrenciler emeklerinin karşılığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

 Çok kısa bir sürede hazırlandıklarını da sözlerine ekleyen üniversite gençliği gittikçe artan ilgiden memmunuz dediler. Kırklareli Halkına ve Emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.