Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri muhteşem bir final ile son buldu

Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri muhteşem bir final ile son buldu

Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri Perşembe akşamı düzenlenen muhteşem bir final konseri ile son buldu.

12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü bahçesi ve Kırklareli Kültür Merkezinde çok sayıda etkinlik Kırklareli Üniversitesi öğrencileri ve Kırklareli halkı ile buluştu. 

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük binası bahçesinde düzenlenen final gecesi konserlerinde saat 1800’da sahneye roman müzik grubu çıktı. Roman Müzik Grubu’nun söylediği yöresel şarkılarda eğlenen gençler unutulmaz bir gece yaşadılar. Yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalan Roman Müzik Grubunun konserinin ardından ise sahneye saat 19.00’da Serkan çıktı. Serkan tarafından söylenen slov ve hareketli şarkılar ile eğlenen Kırklareli Üniversitesi öğrencileri ve Kırklareli halkı tam anlamıyla eğlenceye doydular.

 Son olarak ise gecede Trakya Üniversitesi Almanca Öğretim görevlisi Hasan Islattı ve grubu söylediği şarkılar ile final gecesine büyük renk kattı. Söylediği birbirinden güzel parçalar ile Kırklareli Üniversitesi öğrencileri ve Kırklareli halkını eğlendirmeyi başaran Hakan Islattı gece sonunda konseri izleyenler tarafından büyük alkış topladı. Gecenin sonlarına doğru düzenlenen muhteşem havai fişek gösterileri de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri Hasan Islattı konseri ile son buldu.