Kırklareli Üniversitesi'nden şair ve yazarlara plaket

Kırklareli Üniversitesi'nden şair ve yazarlara plaket

45. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Kırklareli Üniversitesi tarafından Kırklareli'ndeki şair, yazar ve sanatçılara Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç tarafından plaket sunuldu. Dün saat 13.00'da Kırklareli Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Kırklareli Üniversitesi Rektörü Mustafa Aykaç, Kırklareli Üniversitesine bağlı yüksekokul müdürleri, öğretim görevlileri ve öğrencileri katıldılar.

Program ilk olarak Edirneli fotoğraf sanatçısı Rasim Sezen ve Kırklarelili fotoğraf sanatçısı Hasan Çalıkuşu’nun fotoğraflarının bulunduğu serginin açılışı gerçekleştirildi.

Sergi açılışının ardından ise kültür merkezi salonunda bir program gerçekleştirildi. Burada gerçekleşen programda ise Kırklarelili şair, yazar ve sanatçılara plaket sunuldu. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç gerçekleştirdiği konuşmasında herkesin 45. Kütüphane Haftasını kutlayarak Kırklareli'ndeki şair, yazar ve sanatçıların kültür adına Kırklareli çok faydalı işler yaptıklarını bu sayede Kırklareli Üniversitesi öğrencilerinin de bu kişilerden deneyim kazanarak onların bilgi ve birikimlerinden faydalandığını belirtti.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mustafa Aykaç'ın konuşmasının ardından ise Kırklareli'ndeki şair ve yazarlara plaket sunulmasının sergi salonunda konuklara verilen ikram ile program son buldu.