Kırklareli Üniversitesi'nden unutulmaz bir gece

Kırklareli Üniversitesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri çerçevesinde yapılan Özlem Tekin ve Badem konseriyle Kırklarelililere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri çerçevesinde Rektörlük bahçesinde Özlem Tekin ve Badem konseri düzenlemişti. Anacak kısa bir süre içerisinde yağan şiddetli yağmur nedeniyle Rektörlük bahçesinde yapılması planlanan konser Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda yapılmasına karar verildi. Konser günü saat 17.30 civarında Kapalı Spor Salonu’na kurulmaya başlanan sahne çalışanların tam 5 saatini aldı ve saat 21.00’da başlaması planlanan konser saat 22.30’da başladı. Akşamın erken saatlerinde Kapalı Spor Salonu’nun önünde toplanan vatandaşlar uzun süre bekledikleri için tepki gösterdiler. Ardından sahnenin kurulmasıyla içeriye alınan yaklaşık 4 bin kişi salonda kısa süreli izdiham oluşturdu. İlk etapta sahne önüne alınmayan vatandaşlar salonun çok fazla dolması nedeniyle sahne önüne alındı ve izdiham engellenmiş oldu.
Sahnenin kurulmasıyla beraber sahneye Badem Grubu çıktı. Grubun sahneye çıkmasıyla büyük bir alkış tufanı koptu. Badem Grubu birkaç şarkısını seslendirdikten sonra beklenen an geldi ve Badem Grubu’na Özlem Tekin’de katıldı. Özlem Tekin’in sahneye çıkmasıyla beraber yaş ortalaması 20 olan 4 bin kişilik seyirci grubu söylenen tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Zaman zaman sahneye inmek isteyen izleyiciler oldu. Fakat alınan geniş güvenlik önlemleri nedeniyle izleyicilerin sahneye inmesi engellendi.
Konseri Kırklareli Üniversitesi Rektörü Mustafa Aykaç, Rektörlük Genel Sekreteri Ergün Erbay ve Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel de izledi.