Kırklareli Üniversitesi'nin şenlikleri çelenk koyma töreniyle başladı

Kırklareli Üniversitesi'nin düzenlediği 2. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri Kırklareli Vilayet Meydanı'nda bulunan Atatürk Heykeli Önüne konulan çelenk ile başladı.

Kırklareli Üniversitesi’nin düzenlediği 2. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri Kırklareli Vilayet Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli Önüne konulan çelenk ile başladı.
Kırklareli Üniversitesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri Kırklareli Vilayet Meydanında yapılan şenlik açılışına Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu, öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Törende Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç, öğrenciler ile birlikte Atatürk Heykeli önüne çelenk konulmasının ardından Saygı Duruşunda bulunularak ardından İstiklal Marşı okundu.
Çelenk koyma töreninin ardından Vilayet Meydanında Kırklareli Belediyesi Halk Oyunları Grubu’nun gösterisi yer aldı. Gösterinin de ardından Şenlik Yürüyüşü ile şenliklerin yapılacağı Kültür Merkezi bahçesine gidildi. (yy)