Kırklareli Üniversitesi öğrencileri TÜYAP Fuarı'na katıldı

Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Endüstriyel Elektronik ve Elektrik Bölümü öğrencileri 26 Şubat -1 Mart tarihleri arasında sergilenen İstanbul TÜYAP Fuarı'na katıldı.

Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlileri Fatih A. Kocamaz, Ercan Kurak, Volkan Erdemir, Zekeriya Harman gözetiminde yaklaşık 60 öğrenci Fuara katıldı.
TÜYAP Fuarında - WIN OTOMASYON’ 09, -16. Endüstriyel Otomasyon , -WIN ELECTROTECH’ 09, - 10. Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri, -WIN HYDRAULIC&PNEUMATIC’ 09, 6. Akışkan Gücü Teknolojileri fuarda yer aldı.
Yaklaşık 5 saat Fuarda kalan öğrenciler Elektrik, Elektronik alanında önemli bilgiler alırlarken okul sonrası iş alanında yetkililerle önemli görüşmeleri oldu.
Öğretim Görevlileri de bu tür Fuarların öğrenciler için çok önemli bilgi Fuarları olduğunu belirtirlerken Öğrencilerin bu tür Fuarları dolaşarak bilgi almaları yanı sıra yetkililerle iş görüşmeleri yapması gerektiklerini belirttiler. Öğretim görevlileri bu tür Fuarlara imkânları çerçevesinde öğrencilerin bilgi açısından götüreceklerini belirttiler.
Yetkililer Fuara gitmek için Maddi destekte bulunan Kırklareli Belediyesine teşekkür ettiler.
Öğrenciler ise Fuarın kendileri için gerek bilgi gerekse iş hayatları için yetkililerle görüştüklerini belirtirlerken Fuarı organizasyon eden Öğretim görevlileri Fatih A. Kocamaz, Ercan Kurak, Volkan Erdemir, Zekeriya Harman, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sadık Uçar’a ve Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a vermiş oldukları emek ve desteklerden dolayı teşekkür ettiklerini söylediler. (s)