Kırklareli Uzunlar Otomotiv Global Kalite Ödülü'nün birincisi oldu

Kırklareli Uzunlar Otomotiv Global Kalite Ödülü'nün birincisi oldu

İlimizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Uzunlar Otomotiv, bayiliğini yaptığı Renault’un ‘Satış ve Satış Sonrası Müşteri Memnuniyeti’ konusunda ilk üç marka arasına girmeyi hedefleyerek düzenlemiş olduğu, “Global Kalite Ödülü 2008“ yarışmasının birincisi oldu.

2006 yılında verilmeye başlanan bu ödüller, tüm dünyada Renault’nun en iyi satış ve satış sonrası hizmet kalitesini sunan yetkili satıcılarına veriliyor. Bu alanda ilerleme gösterenler de aynı şekilde ödüllendiriliyor.

Ödül töreninde Uzunlar Otomotiv, en yüksek gelişim gösteren yetkili satıcı kategorisinde birinciliği elde etti.

Antalya’da düzenlenen törende ödülü 50 yıllık bir geçmişe sahip bulunan Uzunlar Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Ruhan Altıntel aldı. Altıntel ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada; “Bu başarıdan dolayı Uzunlar Otomotiv ailesi adına büyük mutluluk duydum. Bu ödülde başarısı olan ekibimi yürekten kutluyor, bu ödülü onlara armağan ediyorum.

Bundan sonra markamız Renault ve Uzunlar Otomotiv adına hizmet kalitemizi çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza gönülden inanıyorum.” dedi.

Posta gazetesi de Uzunlar Otomotiv’in bu başarısını 21 Haziran tarihindeki Trakya sayısında manşetten girerek, Türkiye’ye örnek olan bu başarı hikayesini ölümsüzleştirdi.