Kırklareli Vali Yardımcıları Koçberber ve Peker, Aydın'a atandı

Kırklareli Vali Yardımcıları Koçberber ve Peker, Aydın'a atandı

İçişleri Bakanlığı’nın yeni atamaları kapsayan kararnamesi, Resmi Gazete’de yayınlandı. Buna göre 120 Vali Yardımcısı’nın görev yeri değişirken, 240 Kaymakam da başka ilçelerde görev yapmaya hazırlanıyor.

Kararname kapsamında, Kırklareli Vali Yardımcıları M.Zeki Koçberber ve Halis Peker Aydın Vali Yardımcılığı’na atandı.

Böylece Koçberber ve Peker, kısa bir süre önce Aydın’a atanan Kırklareli eski Valisi Hüseyin Avni Coş ile tekrar çalışma imkanı bulacaklar.                   

İşte yeni Vali Yardımcılarımız

Söz konusu atamaya göre, Kırklareli Vali Yardımcılığına; Aksaray Vali Yardımcısı Taceddin Özeren ve Gazipaşa Kaymakamı İsmail Gültekin atandı. Yeni yerlerine atanan Vali Yardımcıları, kısa bir süre sonra görevlerine başlayacaklar. Kırklareli İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne ise Düzce İl Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Erhan Türker atandı.

Üç ilçemizin Kaymakamı değişti

Bu arada kararname kapsamında üç ilçemizin Kaymakamlığı’nda görev değişikliği yaşandı. Buna göre Pınarhisar Kaymakamlığına Yusufeli Kaymakamı Mevlüt Özmen getirildi. Bilindiği gibi eski Pınarhisar Kaymakam Vekili Atif Çiçekli, bir süre önce İçişleri Bakanlığı’nca açılmış bulunan Yabancı Dil Kursuna katılmak üzere İlçemizdeki görevinden ayrılmış, yerine Kırklareli Vali Yardımcısı M.Zeki Koçberber vekalet etmişti.

Özmen, 1977 yılında Tokat'ın Reşadiye ilçesinde doğdu. 1995 yılında Gaziosmanpaşa Plevne Lisesini bitirip ertesi yıl İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne kaydoldu. 2000 yılında okumakta olduğu "Tiyatro Oyunculuğu Bölümü'nü başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Aynı yıl Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2002 yılında girmiş olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak 2003 Şubat ayında Tokat Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kırklareli'nin Pınarhisar ve Kofçaz ilçeleri ile Tokat'ın Pazar ilçesinde Kaymakam vekilliği yaptı. 2006 yılında Amasya ili Göynücek Ilçesi Kaymakamlığına atanan Özmen, buradaki görevine 2007 yılına kadar devam etti. 2007 yılı atama döneminde Artvin ili Yusufeli ilçesi kaymakamlığına atanan Mevlüt ÖZMEN, S.Mihrace hanımla evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Bir görev değişikliği de ilçemiz Pehlivanköy’de yaşandı. Pehlivanköy Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak, Köse Kaymakamlığı’na atandı. Koçak, 1979 yılında Elazığ’da doğdu. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Kaymakamımız 2004 senesinde açılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak mesleğe intisap etti. Ilçe Kaymakamımız Staj süresi boyunca sırasıyla Edirne-Lalapaşa ve Afyon ili Çobanlar Ilçesi Kaymakam Vekilliği görevlerini ifa etti. Kaymakamımız 15.03.2007 tarihinden itibaren Pehlivanköy’de görev yaptı.

Demirköy Kaymakamı Fatih Yılmaz Yunak Kaymakamlığı’na atandı.