Kırklareli Valiliği'nden muhteşem Şölen

Kırklareli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 'Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni' dün Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.


Kırklareli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organizasyonu gerçekleştirilen “Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni” dün saat 16.00’da Kapalı Spor salonu’nda yapıldı. Düzenlenen şölene; AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Vali Yardımcısı Zeki Koçberber, İl Özel İdaresi Sekreteri Raif Kelep, İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat  Canbazoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet İbrikçi, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, AK Parti Teşkilatı, Kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Demet Can ve Gamze Göçmen’in birbirinden hareketli şarkıları ile coşan kalabalık, zaman zamanda söylenen romantik şarkılarla duygusal anlar yaşadılar. AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’un yaptığı konuşmanın ardından nikahı kıyan 77 Çift ile Sünnet olan 51 çocuğa başta Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve katılımcılar tarafından Nikah Cüzdanları, altınlar ile Elektrik Süpürgesi ve Televizyonlar verildi.
Şölen ile ilgili ayrıntıları yarınki gazetemizden takip edebilirsiniz. (s)