Kırklareli Valiliği'nden Vali Yardımcısı Koçberber'e veda yemeği

Kırklareli Valiliği'nden Vali Yardımcısı Koçberber'e veda yemeği

Son çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Aydın Vali Yardımcılığı’na atanan Kırklareli Vali Yardımcısı M. Zeki Koçberber için veda yemeği düzenlendi.

Kırklareli Valiliği tarafından dün saat 12.30’da Polisevi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğine Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, Vali Yardımcıları M. Zeki Koçberber, I. Hakkı Çınarsoy, Abdurrahman İnan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Raif Kelep, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Yiğit, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir, Pehlivanköy Kaymakamı, A. Seçkin Koçak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tosun, İl Mahalli İdareler Müdürü Aleattin Ikican, İl Ticaret ve Sanayi Müdürü Gültekin Hadi, Il Bayındırlık ve Iskan Müdürü Belkıs Akkan, Il Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Akkaya, Orman Işletme Müdürü Şahin Aybal, AK Parti İl Başkanı Yurdaer Ulus, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Hep birlikte yenilen yemek hoş sohbetler arasında son buldu. Vali Yardımcısı M. Zeki Koçberber kendisine düzenlenen veda yemeğine katılan ve düzenleyenlere teşekkürlerini sundu.