Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, Organize Sanayi Bölgesi'ni inceledi

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, Organize Sanayi Bölgesi'ni inceledi

İl Valiliği görevine başlar başlamaz hızlı bir tempo ile Kırklareli'ni tanımaya başlayan, Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, İl Özel İdaresini ziyaret ettikten sonra, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Kırklareli İl Merkezinden İlçelerine, Beldelerden Köylerine kadar tanıma ziyaretlerinde bulunan Vali Aydoğdu, Kırklareli'nin sorunlarına hızlı ve kalıcı çözüm yolları bulmak için Kırklareli'ni hızlı bir şekilde tanıyor.

Vali Aydoğdu bu kapsamda 16 Temmuz Perşembe günü ilk olarak Il Özel Idaresini ziyaret etti. Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Raif Kelep ile görüşerek brifing alan Vali Aydoğdu, Il Özel Idaresi personeli ile tanıştı.

Kırklareli'nin yeni Valisi Cengiz Aydoğdu, daha sonra Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) gezerek incelemelerde bulundu. Kırklareli OSB Müdürü Gültekin Hadi'den OSB hakkında brifing alan Vali Aydoğdu, OSB Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Vali Aydoğdu, OSB Yönetim Kurulu Toplantısında Kırklareli OSB'nin sanayici ve işadamlarına daha cazip olması ve yatırımcıları Kırklareli OSB'ye çekebilme çalışmalarının yapılması gerektiğini belirtti.

Edirne Valisi Büyük; “Vali Aydoğdu’nun Kırklareli'ne güzel hizmetler yapacağına inanıyorum”

Kırklareli’nin yeni Valisi Cengiz Aydoğdu’ya her kesimden gerçekleştirilen “hoşgeldiniz” ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Edirne Valisi Mustafa Büyük, Artvin Il Valiliği görevinden Kırklareli Il Valiliği görevine atanan Vali Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Valilik Ziyaretçi Defterini imzalayan Edirne Valisi Mustafa Büyük, Vali Aydoğdu'ya yeni görev yerinde başarılar diledi.

Edirne Valisi Büyük'ü makamında ağırlayan Kırklareli Valisi Aydoğdu, Vali Büyük'e bir vazo hediye etti.

Edirne Valisi Büyük, Kırklareli Valisi Aydoğdu'nun Kırklareli'ne atanmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ve Kırklareli'ne güzel hizmetler yapacağına inandığını belirtti.