Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'a yüksek katılımlı uğurlama merasimi

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'a yüksek katılımlı uğurlama merasimi

Valiler Kararnamesi dolayısıyla Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş; Aydın iline, Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu ise Kırklareli'ne ataması gerçekleşmişti. Yayınlanan bu kararnameye göre 13 valinin de görev yerinde değişiklik olmuştu.

3.5 yıl görev süresinde Kırklareline yapmış olduğu hizmetlerle Kırklareli Halkının beğenisini ve takdirini toplayan

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş Cumartesi günü saat 12.00'da yoğun bir katılımla ve sevgi gösterileriyle Vali Konağından, Kırklareli Valiliği önüne kadar olan kalabalık ile Aydın'a uğurlandı. Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'u uğurlamak için erken saatlarde Kırklareli Vilayet Meydanı ve Vali Konağı önünde toplandılar. Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş ile son kez vedalaşmak ve  Kırklareli'ne bulunduğu süre içinde verdiği üstün hizmetler için kendisine teşekkür etmek amacıyla orada bulundular. Ayrıca yeni görev yerinde de aynı hizmet ve kaliteyi duymak istediklerini dile getirdiler.

vali Hüseyin Avni Coş’la vedalaşmaya gelenler arasında  Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Kırklarelili üst düzey yöneticiler, kurum ve kuruluş müdürleri ve yakınlarını her kesimden vatandaş bulunuyordu.

 Vali konağında kendisini uğurlamaya gelenleri karşılayan Coş ailesi, Kırklareli protokolü ile de bir araya gelerek son vedayı gerçekleştirdiler.

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş ,Vali Konağı'na gelen misafirleri  eşi Aylin Coş, kızları Nihal ve Tuğba Coş birlikte karşıladılar. Uzun süren ziyaretler Vali Konağı'nda gerçekleşti. Akabinde Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş ve ailesi dışarı çıktı. Vali konağından başlamak üzere, uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlarla vedalaşan Coş ailesi, vedalaşmaya Kırklareli Valiliği önünde de devam etti. Yoğun katılım ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, büyük sabırsızlıkla ve hüzünle Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'un çıkmasını beklediler. Kendisini uğurlamaya gelen kalabalıkla karşılaşan Coş, yoğun duygular yaşadı. Kendisini karşılamaya gelen herkesle teker teker ilgilenip onlarla vedalaştı. Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, kendisini hiç bir zaman yalnız bırakmayan vatandaşlardan helallik istedi.

Vilayet Meydanı'na Kırklareli halkı tarafından asılan bir pankartta yazan "Sayın Valimiz sizi çok seviyoruz, sizi unutmayacağız" yazısı da yeni görev yerine gitmek üzere Kırklareli'nden ayrılacak olan Vali Hüseyin Avni Coş’a duygulandırdı.

7’den 77’ye büyük bir kalabalıkla Kırklareli Valiliği önüne gelen Vali Coş, buradaki vatandaşlar ile de tek tek selamlaştı. Kendisini uğrulamaya gelen çocuklarla da yakından alakadar olan Coş, onların sunduğu hediyeleri ve çiçekleri severek kabul etti.

Kendisini uğurlamaya gelenlerle hatıra fotğrafı çektiren Coş, son olarak Eşi Aylin Coş’la da Kırklareli Valiliği önünde fotoğraf çektirdiler.

Kırklareli’ne 3.5 yıldan beri  üstün hizmetler veren Vali Coş’un, Kırklareli’nden gitmesinden dolayı üzülen vatandaşlar, teşekkürlerini sundular.

Vedalaştığı herkese  "Ben gidiyorum ama Aydın'a ne zaman yolunuz düşerse mutlaka kapımı çalın. Orada sizleri karşılayacak bir hemşehriniz var. Kırklareli'nde 3.5 yıl boyunca hep birlikte güzel şeyler yapmak için uğraştık. Benden sonra gelecek olan Vali arkadaşımızda Kırklareli'nin gelişmesi için güzel hizmetler yapacaktır. Kırklareli'ne bir şeyler kazandırabildiysem ne mutlu bana. Kırklareli'ni ve Kırklareli halkını hiç unutmayacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin." diyerek samimiyetini sergiledi.

Son olarak kendini uğurlamaya gelen polis merasim mangasını selamlayan Coş, ailesi ile birlikte sivil aracına binerek vatandaşların sevgi seli içinde Kırklareli'nden ayrıldı. Bizlerde Önadım Medya Grubu olarak Kırklareli'nde kaldığı 3.5 yıllık süre içerisinde Kırklareli'ne yapmış olduğu hizmetler ve bizlere verdiği desteklerden dolayı Valimiz Hüseyin Avni Coş'a teşekkür eder, yeni görev yeri olan Aydın ilinde de başarılı çalışmalar dileriz.