Kırklarelili fotoğraf severler ilk defa bir araya geldi

Kırklareli merkez ilçede bulunan fotoğraf severler ilk defa bir araya geldi.

 

HABER MERKEZİ


Fotoğraf çekmeyi hobi haline getirmiş ve boş zamanlarının büyük bir kısmını fotoğraf çekerek geçiren Kırklarelili fotoğrafçılar Perşembe akşamı ilk defa bir araya gelerek kaynaşma toplantısı yaptılar. Çukur Çeşme Cafe’de yapılan toplantıya Kırklarelili fotoğraf severlerden Ercan Erterli, Sedat Yılamaz, Recep Gündüz, Zafer Tunç, Erhan Baycan, Ali Gökçen, Kadir Teksin, Yalçın Yıldırım, Şahin Gin, Özgün Tiran, Yusufcan Kayar, Mehmet Cemal Tetik, ve Özgür Tiran katıldı.
Kırklareli’nde fotoğrafçılığın yaygın olduğunu, fakat henüz bir birliğin oluşmadığını belirten fotoğraf severler, ilk defa bir araya gelmiş olmalarının kendileri için bir mutluluk olduğunu ve Kırklareli’nde daha birçok fotoğraf severin bulunduğunu belirterek 8 Eylül Salı günü saat 21.00’da Çukur Çeşme Cafe’de yapacakları toplantıya daha fazla katılım beklediklerini belirttiler.
Fotoğraf severler ilk kez bir araya geldiklerini belirterek önümüzdeki günlerde kuracakları kulüp ile fotoğraf gezileri ve sergiler düzenleyeceklerini belirterek fotoğraf çeken veya fotoğrafa ilgisi olan herkesi aralarına davet ettiler. (yy)