Kırklarelililer artık "Trakya'nın Hakkari'si" olmaktan bezdiler

Kırklarelililer artık 'Trakya'nın Hakkari'si' olmaktan bezdiler

Yerel seçim heyecanının şehrimizi iyice sardığı son günlerde, okurlarımızdan gelen yoğun telefon ve elektronik postaları daha fazla göz ardı edemedik. Okurlarımızın ortak isteği; gazetemiz ve diğer yayın kuruluşlarımızın iş birliği ile Kırklareli’nin en önemli sorunu olan “işsizliğe, aşsızlığa” çözüm önerilerini adayların ağzından bilmek. Çağrımıza katılan Belediye Başkan adaylarının röportajlarını aynı anda www.kirklartv.com video sitesinde okurlarımız ile paylaşacağız. 

Okuyucularımız; “Artık kasaba olmaktan kurtulalım, maziyi irdelemeyi de bıraksınlar. Kim ne yapmış, ne yapmamışsa dünde kaldı. Bize net ve kesin çözümü üretsinler. Iki gün sonra unutulacak vaadler istemiyoruz. Vaad ettikleri şeyleri nasıl, hangi imkanlarla yapacaklarını da anlatmalılar. Ve bizleri ikna etmeliler.

Yardımla ısınan, sadakayla karnını doyuran insanlar yerine; çalışan, üreten alın terini sofrasına koyan insanların oluşturduğu; “GERÇEK BIR ŞEHIR”, kendine güvenen, yarınından mutlu, “iş-aş” kaygısı olmayan bir toplum olmalıyız. Avrupa’nın burnunun dibinde Trakya’nın Hakkari’si olmaktan bezdik artık” diyerek, duygu ve isteklerini dile getirdiler.

Bu konuda taraf olmak yerine, tarafsız olarak; adayların çözüm programlarını kamuoyu ile paylaşmalrının sağlanmasını bizlerden isteyen okuyucularımızın, isteği üzerine; Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Cavit Çağlayan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Reha Oras, Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan adayı Namık Kemal Oskay, Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan adayı Yalçın Tuna, Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı Nihat Karaçam, Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı Nedim Çetin, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Belediye Başkan adayı Eyüp Orak ve Türkiye Komünist Partisi (TKP) Belediye Başkan adayı Gökhan Ağırbaş’ı gazetemiz tesislerine davet ediyor, yapacakları tüm açıklamaları, projeleri ve çözüm önerilerini yayın organlarımız aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmayı taahhüt ediyoruz.