Kırklarelililer Istasyon 39'u dinlemek istiyor

Kırklarelililer Istasyon 39'u dinlemek istiyor

Müzik yolculuklarına birçok başarılı projeyle devam eden yerel grubumuz Istasyon 39, başarılarını ‘Yolculuklar’ adlı demo albümleriyle daha da sağlamlaştırmıştı.

Trakya’da birçok festivale konuk olarak müzikseverleri coşturan Istasyon 39’un önceki haftalarda da Ramazan etkinlikleri kapsamında Kırklareli’ndeki değişik muhitlerde konser vereceklerini duyurmuştuk. Karahıdır Mahallesi ve 200 konutlar bölgesinde vatandaşlarla buluşacak olan Istasyon 39, Kırklarelililer tarafından büyük bir istek ve merakla bekleniyor. Haberimizin üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına karşın halen yetkililerden konuya yönelik bir açıklama gelmemesi de vatandaşı üzüyor. Kırklarelililer Kakava Festivali’nde doya doya dinleyemedikleri Istasyon 39’u hem Ramazan’da, hem de muhtelif zamanlarda Kırklareli meydanlarında görmek istediklerini belirttiler.

Ayrıca Kırklareli’nde Ramazan ayına yönelik hiç bir faaliyet olmamasından da yakınan vatandaşlar, hiç olmazsa yerel grupların ön plana çıkacağı müzik dinletileriyle keyifli dakikalar geçirmek istiyor. Önceki haberimizin ardından gazetemizle iletişime geçen Karahıdır ve 200 konutlar sakinleri, Istasyon 39’u muhitlerinde görmeyi çok istediklerini belirtertek, konuyla ilgilenenlerin bir an önce bu organizasyonu gerçekleştirmelerini temenni ettiklerini söylediler.