Kırklarelisanayispor, Velimeşespor'u 3-2 mağlup etti

Kırklarelisanayispor, Velimeşespor'u 3-2 mağlup etti

Kırklareli Amatör A-Genç Takımlar Ligi 2008–2009 futbol sezonu’nda Şampiyon olan Kırklarelisanayispor, hazırlık maçında Velimeşespor’u 3–2 mağlup etti.

Kırklareli Ilini, 2008–2009 Futbol Sezonu’nda A-Genç Takımlar Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan Kırklarelisanayispor, Babaeski 100.Yıl Stadı’nda Tekirdağ Il Temsilcisi Velimeşespor A-Genç takımını konuk etti.

Her iki takımında çok sayıda oyuncuya şans verdiği karşılaşmada Kırklarelisanayispor, rakip takım Velimeşespor’a karşı her iki yarıda üstün ve baskılı bir oyun sergiledi. 3–2 galip geldi.

Kırklarelisanayispor Antrenörü Tezer Zinet,  yaptığı açıklamada, bugünkü rakip takım karşısında oynadığımız futbol beni, A-Genç Takımlar Türkiye Şampiyonası öncesi oldukça ümitlendirdi. Takımda ki oyuncularımın hemen hemen hepsine oynama şansı verdim. Bugünkü maç ayrıca bana oyuncularımın son durumlarını görme imkânı sağladı. Çalışmalarımız ayni ciddiyet ve disiplin içerisinde devam edecektir. Inanıyorum ki Ilimizi Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil ederek iyi bir derece alacağız.”