Kırklarelispor 3 puan için hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, hafta sonu yapılacak olan Dardanelspor A.Ş. maçından 3 puan almak istediklerini bunun içinde sıkı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

HABER MERKEZİ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, hafta sonu yapılacak olan Dardanelspor A.Ş. maçından 3 puan almak istediklerini bunun içinde sıkı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.
Hafta sonu kendi sahalarında Dardanelspor A.Ş. ile yapacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini ifade eden Erdem, genç ve güç bir ekiple karşı karşıya geleceklerini belirtti.
Erdem yaeptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Lig çok tehlikeli. En alt takım ile en üst takım arasında çok fazla bir puan farkı. Yapılacak bir hata ile bir anda ligin son sıralarında yer alabilirsiniz. Kırklarelispor olarak bu doğrultuda hareket ediyor ve işimizi ciddiye alıyoruz. Ligde her takım eşit. Artık her takım bir birini yenebiliyor. Dardanelspor ile yapacağımız maçı önemsiyoruz. Genç ve güçlü bir ekip ile karşılaşacağız. Zor bir maç oynayacağız. Maçın sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz. Kırklarelispor olarak kazanmaya çok ihtiyacımız var. Bunu başarabilecek güçte ve bu donanıma sahip bir takımız. İnşallah güzel bir maç olacak. Bize bir çıkış gerekiyor. Ligde bir seri yakaladığın zaman çok kısa sürede zirveye çıkabiliyorsun. Bu çıkışı yakalayarak üst sıralarda yer almak istiyoruz. Lige kötü bir sonuç ile başladık. Ancak ortada kaybedilmiş bir şey yok. Bir istikrar sağlar ve devamlılık yakalarsak bu açığı kapatırız. Artık Kırklarelispor olarak seferberlik ilan ediyoruz. Herkes fedakarlık yaparak taşın altına elini koyacak. Gerek futbolcular, gerek yöneticiler, gerekse taraftar arasında kırgınlık, küskünlük yok. Hep birlikte takımımıza sahip çıkacağız ve hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.” (Savaş Eskici)