Kırklarelispor 3 puana kilitlendi

Son üç haftadan beridir galibiyeti 80. dakikadan sonra kaçıran Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki Kırklarelispor hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Çankırı Belediyespor maçı için 3 puana kilitlendi.



HABER MERKEZİYeşil Beyaz’lı ekibin teknik patronu kaçan galibiyetlerden sonra hafta içinde futbolcuları ile toplantı yaparak onlara moral verdi. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ligin yedinci haftasında Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşil Beyaz’lı temsilcimizde hedef mutlak galibiyet.
*Çankırı Belediyespor karşına 4 eksik ile çıkılacakYarın ki maçın hazırlıklarını ciddi bir şekilde tamamlayan Kırklarelispor’da 4 eksik bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Hasan Erdi Arslan ve bu karşılaşmada kırmızı kart gören Berkan Ergene’nin yanı sıra hafta içinde ki çalışmalarda sakatlanan Tayfun Emre Horoslu ve Recep Serkan Çetintaş’ın bu karşılamada forma giyemeyeceği öğrenildi.Sarıyer maçında sakatlanan Hakan Güvençer ile daha önce sakatlığı bulunan Serdar Alan’ın tamamen iyileştiği, İlkem Özkaynak’ında sakatlığının bittiği ve Çankırı Belediyespor karşına çıkacak ilk on birde oynayabileceği belirtildi.
*“Bu hafta sonu Kırklareli halkından stadı doldurmalarını bekliyoruz”Yarınki maç için görüş bildiren Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, Bu haftaki karşılaşma için tüm hazırlıkların bittiğini, galibiyet için mücadele edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı;“Bu hafta çok kritik bir maça çıkıyoruz. Son 3 haftada yaptığımız hataları bu hafta yapmayacağız. Göreve geldiğimizden beri Kırklarelispor camiasına sahip çıkan taraftarımızı ve halkımızı maça davet ediyoruz. Biliyoruz k şansız bir şekilde kötü sonuçlar aldık. İyi oynadığımız halde kazanamadığımız müsabakalar oldu. Şimdi bunları telefi etme, birlikte olup kazanma zamanıdır. Bu hafta sonu Kırklareli halkından stadı doldurmalarını ve takımı desteklemelerini istiyoruz. Futbolcularımızın buna çok ihtiyacı var. Oyuncularımızın üzerinde büyük bir baskı var. Bunu hep birlikte atlatacağız. Hafta sonu bütün herkesi maça bekliyoruz.” (cs)