Kırklarelispor 8-0 Yetiştirme Yurduspor

* Kırklareli U-16 Ligi'nde, Kırklarelispor ile Yetiştirme Yurduspor Kırklareli Sentetik Çim Sahası'nda saat 12.00'da karşı karşıya geldi. Kırklarelispor 8 gol atarak sahadan galip ayrıldı.


YETİŞTİRME YURDUSPOR: Atakan (68. Dakika Murat Kurnaz), Tuncay, Cengiz (64. Dakika Sinan), Kadir, Ali İhsan, Hüseyin, Rıdvan, Sekan, Murat, Murat Çivgin, Yunus Emre
YEDEKLER: Murat Kurnaz, Alparslan, Sinan, Memduh
KIRKLARELİSPOR: Onur, Muzaffer, Oğuzhan, Taner, Aygün, Ahmet, Ceyhun, Emrecan (49 Dakika Abdurrahman), Berkay, Uğur, Samet (64. Dakika Mehmet)
YEDEKLER: Zafer, Abdurrahman, Mehmet, A. Arda, Doğan, Tunahan, M.Uğur
HAKEM: Koray Bazkuş
GOLLER: 4. ve 17. Dakika Emrecan, 51. Dakika Abdurrahman, 55. Dakika Berkay, 65. Dakika Mehmet, 66. ve 69 Dakika Uğur, 74. Dakika Oğuzhan (Kırklarelispor)
SARI KARTLAR: 43. Dakika Oğuzhan (Kırklarelispor), 56. Dakika Samet (Yetiştirme Yurduspor)
HABER MERKEZİ
Maça başlama düdüğü ile Kırklarelispor başladı. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçerken, karşılaşmanın 3. dakikasında Berkay’ın pasıyla Emrecan topu değerlendiremedi ceza sahası içinden Yurtspor topu uzaklaştırdı. Maçın 4. dakikasında Emrecan attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Kırklarelispor’dan Ceyhun, orta saha yakınlarından kaleye çektiği şutu, kaleciden dönerek ceza sahası içine düştü. Yurtspor’dan Serkan topu uzaklaştır. Karşılaşmanın 17. dakikasında Emrecan gelişen kontra atak sonucu kendisinin ve takımının 2 golünü kaydetti. Kırklarelispor ile Yetiştirme Yurduspor karşılaşması 2-0 Kırklarelispor’un üstünlüğü ile devam etti. İlk yarı 2-0 biten maçta 2. yarı takıma 49. dakikada katılan Abdurrahman 51. dakikada skoru 3-0 yaptı. Karşılaşma 55. dakikada Berkay attığı mükemmel gol ile 4-0 oldu. Maçın 65. dakikasında Berkay’ın pasıyla Mehmet topu ağlarla buluşturarak skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın 66 ve 69 dakikasında 2 gol ardı ardına atarak durumu 7-0’a yükseltti. Karşılaşma Kırklarelispor’un şovuna dönüştü. Maçta 8. ve son gole imza atan Oğuzhan 74. dakikada 2 kişiyi çalımladı ve kaleciyi ters köşeye yatırarak topu ağlara gönderdi. Sentetik Çim Sahası’ndan 8-0 Kırklarelispor galip ayrıldı.(ue)