Kırklarelispor'a bundan sonrada devam edeceğiz"

* Haftasonunu Kırklareli'de geçiren AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Atatürk Stadyumu'nu gezerek yapımı tamamlanmak üzere olan Sentetik Çim Saha'da da incelemelerde bulundu.

HABER MERKEZİ
AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam beraberinde AK Parti Kırklareli İl başkanı Yurdaer Ulus ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Süleyman Çetin ile birlikte Kırklareli Atatürk Stadı’nı gezerek, yapımı tamamlanmak üzere olan Sentetik Çim Saha’da incelemelerde bulundu.
Sentetik Çim Saha’nın yapımını üstlenen firma yetkililerden bilgiler alan Sarıçam Kırklarelispor’un başarısının doldurduğunu, desteklerinin devam edeceğini belirterek şunları kaydetti:
“Bizde Kırklareli gençliği adına her türlü desteği kendilerine vereceğimizi söyledik. Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüzün Kırklareli Şube Müdürlüğü bünyesinde kendilerine yapılması gereken bir takım destekler vardı. Bu destekleri Gençlik Spor Müdürlüğü ve Kırklarelispor arasında bir diyalog yakalayarak başlattık. Bu sayede biliyorsunuz başarılı olabilmek için hem yönetimin hem futbolcuların iyi ortamlarda antrenmanlarını yapabilmesi, dinlenebilmesi çok önemliydi. Bu konuda bazı eksiklikler vardı. Sporcu evi elden geçirildi. Bir takım maddi problemler yaşıyorlardı geçmişten gelen. Bu problemler halledildi. Tahmin ediyorum elde ettikleri başarılarda bu tür problemlerin kalkması, kafalarının rahatlaması, futbolcu kardeşlerimizin iyi ortamlarda dinlenebilmesinin çok büyük faydaları oluyor. Kırklareli halkı başarıları takip ediyor. Gereken desteği de bu gün yaptığı gibi bundan sonrada verecektir.
Daha iyi ortamlarda hazırlanabilmeleri, daha iyi mücadeleler çıkarabilmeleri içinde bizde üzerimize gelen her şeyi yapıyoruz. 2007 yılındaki İl Genel Meclisimizin yapmış olduğu bir takım hazırlıklarla 2008 yılında Sentetik Çim Saha yapımı ödeneği vardı. Buda bizim önemli bir gelişimizde de destek Gençlik Spor Müdürlüğümüzden geldi. Ve şuan Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde bu iş ihale edildi. İnşallah Kasım ayının sonunda bu saha Kırklareli halkının, Kırklareli takımlarımızın hizmetine sunulacak. Buna benzer alt yapı ile ilgili bütün işleri tek tek takip ediyoruz. Sağ olsun Geçlik Spor Müdürlüğü bize bu konuyla ilgili bilgilendiriyor. İhtiyaç listelerini bize bildiriyorlar. Bizde bunlarla ilgili Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile resmi girişimlerle kaynakları buraya yatırıp tesislerimizi alt yapımızı hazır hale getiriyoruz.
* “Daima Kırklarelispor’un arkasında olacağız”
Öncelikle Kırklarelispor yönetimini ve Kırklarelispor’un çok değerli futbolcularını tebrik ediyoruz. Bu sezon güzel bir sezon geçiriyorlar. Başarılarının devamını diliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız katkıları bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bu sezon yeni yönetim bize geldi ve desteklerimizi istediler.
Tabi en önemli unsur insan unsuru. Bu konuda bunu altını çiziyoruz Ben Kırklarelispor yönetimini tebrik ediyorum. Bu genç kardeşlerimizin her biri kişisel özveri ile ve tamamen Kırklarelispor adını yaşatmak için mücadeleye girdiler. Güzel bir şekilde de götürüyorlar. Çizgilerini bozmadıkça müddetçe, bu heyecanlarını kaybetmedikleri müddetçe başarıdan başarıya koşacaklarına inanıyorum. Yine ikinci ve gene insan unsuru, bizleri sahada Kırklarelispor formasıyla temsil eden kardeşlerimiz. Ben onlarında her birini buradan tek tek tebrik ediyorum. Onları öpüyorum. Bizim ismimizi bu şekilde yansıttıkları için, bizler adına bu şekilde güzel mücadele verdikleri için. Ayrıca Kırklarelispor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Futbol sadece Türkiye’de değil tüm dünyada maçlar terörle özdeşleştirilmiş duruma kadar gelebiliyor.
Ama Kırklarelispor taraftarı kendine yakışan şekilde örnek bir şekilde desteklerini veriyor. Bugüne kadar çok şükür bir yenilgileri olmadı. Ama sevinçlerini de gayet güzel bir şekilde yaşıyorlar. Sevinçlerini hüzne dönüştürmüyorlar. Yaptıkları tezahüratlarla nezaket çerçevesi içinde medenice destekleri için ben bütün Kırklarelispor taraftarına Kırklarelispor destekçilerini tebrik ediyorum. Buradan bu sezon başarı olan kardeşlerimiz için herkesi katkıya davet ediyorum. Azı çoğu olmaz. Maça gelmekte bir katkıdır. Maddi destek vermekte bir katkıdır. Kırklarelispor’un başarısına alkış tutmakta bir katkıdır. Kimsenin bu katkıyı esirgemeyeceğini de bütün kalbimle inanıyorum.” (s)