Kırklarelispor'a çifte ziyafet

Kırklareli Madeni eşya Odası Başkanı Nevzat Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Koçarslan, Hikmet Şimşek, Ömer Topuz, Hayrettin İrkey, Birol Aker ve Gökhan Ölmez Kırklareli Amatör Süper Lig'de namaglup şampiyon olduktan sonra Düzce grup maçlarında da lider olan ve Kırklareli'nin adını her yerde duyurmaya devam eden Kırklarelispor'u18 Mayıs 2010 Salı günü, Atatürk Stadyumu'nda yaptıkları idmanda ziyaret ederek tatlı ziyafeti çektiler.


HABER MERKEZİ

Kırklareli Madeni eşya Odası Başkanı Nevzat Demir;
“Kırklarelispor’un maddi ve manevi olarak her zaman arkasındayız. İlimizi temsil eden takımımızı desteklemekten gurur duyuyoruz. Genç Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize verdikleri sözlerini tuttukları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Uzun bir aradan sonra ilimize böyle bir başarı getirdikleri için tüm hocalarımızı ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. İnşallah kalan 2 maçı da lider bitirerek 3. Lige yükselirler ve Kırklareli’nin hasret kaldığı Profesyonel lig heyecanını yaşatırlar” dedi.
* Genel Kaptan Yeşil Sahalara geri döndü
Kırklarelispor Genel Kaptanı Bahadır Sucuoğlu 12 Aralık 2009 Cumartesi günü yeşil sahalardan uzak kalarak Mardin Midyat’a vatani görevini icra etmeye gitti. Kısa dönem yaptığı vatani görevinin ardından 17 Mayıs 2010 Pazartesi günü uzak kaldığı yeşil sahalara ve takımına geri döndü.
Genel Kaptan Bahadır Sucuoğlu Kırklarelispor’un sahalara ve takıma kavuşmasının heyecanıyla 19 Mayıs 2010 Çarşamba günü Kırklarelispor’un idmanlarında tatlı ziyafeti çektirdi. Başkan Can, Genel Kaptan Bahadır Sucuoğlu’nun takıma gelmesinin mutluluğunu yaşayarak kaptanı kendi eliyle besledi.
İstanbul’da yapılacak olan son 2 maça hazırlanan Kırıklarelispor’un çalışmalarında bulunan Başkan Volkan Can, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tırak ve Kırklarelispor’un her zaman yanında bulunarak desteklerini esirgemeyen Kırklareli Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Tuncan ve futbolcular Genel Kaptan Bahadır Sucuoğlu’nun gelişini kutladı.
* “Özlediğimiz Profesyonel Lige dönmek istiyoruz”
Genel Kaptan Sucuoğlu yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;
“Yeşil Sahalardan ve en önemlisi gönül verdiğim takımımdan ayrılarak vatani görevimi tamamlamaya Mardin Midyat’a gittim. Askerliğim sırasında sürekli temas halinde bulunduğum Başkanım ve Yönetim Üyelerinden takımımızın aldığı başarıları öğrendim. Amatör Süper Lig’den namaglup olarak ayrılmanın üzerine Düzce Gruplarında da Lider olarak ayrılmış olması beni son derece mutlu etti. Bu başarılardan ve başarıyı getiren takımımızdan uzak kalmanın üzüntüsünü yaşasam da, başarılar karşısında sevinç yaşadım. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Kırklarelispor’un şampiyon olacağını ve hedefimizin 3. lig olduğunu söylüyorduk. Bu hedefler doğrultusunda geriye kalan 2 maçımızı da alıp çok özlediğimiz Profesyonel lige dönmek istiyoruz.
Kırklarelispor İstanbul’da
Kırklareli 3. Lige yükselme maçlarında Düzce Belediyesi 18 Temmuz Stadyumu’nda Yeniköyspor, Sakarya Serdivanspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyesispor ile karşılaşarak lider olarak ayrıldık.
Son 2 maçımızda İstanbul gruplarında Bursa Merinos, Balıkesir Ayvalık Gücü ve Kocaeli Çene Suyu Plaj Yoluspor ile karşılaşacağız. Grupların İstanbul’da olması da ayrıca bizi çok sevindirdi. Düzce’de yalnız bırakmayan taraftarımız, İstanbul’da da yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. 28 Mayıs 2010 Cuma günü başlayarak 31 Mayıs’ta sona erecek. Bu doğrultuda Kırklarelispor severleri maçlarımıza bekliyoruz” dedi. (ue)