Kırklarelispor'a durmak yok

Kırklarelispor'a durmak yok

02.01.2010 tarihinde Kırklarelispor Yeşil sahaya indi ve Babaeskispor maçını ne kadar ciddiye aldığını gösterdi. Çim sahada düz koşuyla başlayan idman ardından Sentetik çim sahada kondisyon ağırlıklı bir idman yaptı. Idmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlerdenden kaçmadı. Zaman zaman hocalarının istediklerini yapamayan futbolcular Antrenör Bilgin Erdem'den esprili fırçalar yedi.

Yarın Kırklareli'nde bir otelde kampa girecek Kırklarelispor bundan sonraki günlerde taktik çalışacak.  Idman sonrası röportaj talebimizi geri çevirmeyen Antrenör Bilgin Erdem şu açıklamaları yaptı " Çalışmalarımız ciddi bir şekilde sürüyor.

Yarın öğleden sonra Allah'ın izniyle kampa gireceğiz. Böylece sadece Babaeskispor maçını düşüneceğiz. Ikinci devre için yeterli kondisyon depoladığımızı düşünüyorum. Inşallah bu ligi şampiyon ve namağlup bitirmek istiyoruz" dedi. Kendisine terfi maçların da Kırklarelispor'un neler yapabileceğini sorduğumuzda ise Erdem "Terfi maçlarında çok iyi takımlar olacaktır. Kadromuz şuan çok iyi seviyede fakat oraya gidersek iki veya üç futbolcu transferi gerekebilir. Onlarla başa çıkabilmek için en az onlar kadar güçlü olmamız ve onlar kadar geniş bir kadroya sahip olmamız gerekir. Bence bunları konuşmak için daha erken ama.

Biz ilk olarak Babaeskispor maçında neler yapabileceğimizi düşünüyoruz ve bunları gerek taktiksel açıdan gerek performans açısından uygulamaya çalışıyoruz. Dediğim gibi ilk olarak bu ligi şampiyonlukla bitirelim sonra terfi maçlarında neler yapabileceğimizi yönetim ile oturup konuşuruz."dedi.

Idmanın sonuna doğru Kırklarelispor Başkanı Volkan Can futbolculara ve teknik heyete bir ziyarette bulundu. Başkan Volkan Can Bilgin hocadan ayrıntılı bir rapor aldı. Yaklaşık 15 dakika ayrı konuşan Başkan Can ve Bilgin hoca fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Başkan'a yönelttiğimiz soruları cevaplayan Başkan Can " 5 günlük bir kampa gireceğiz.

Ardından lig başlıyor. Babaeski maçının önemi bizim için çok büyük. Bu maçı kazanırsak büyük bir hava yakalarız. Ondan sonra da bizi durdurabilecek bir takımın olduğunu düşünmüyorum."diyerek sözlerini tamamladı. Idman sonunda ise yorgun gözüken futbolcular evlerinin yolunu tuttular.