Kırklarelispor'a iki " Afrika Kaplanı"

Kırklarelispor'a Nijeryalı iki Afrika kaplanı. 2009–2010 sezonu öncesi Kırklarelispor kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

 

HABER MERKEZİ


Önümüzdeki sezon Deplasmanlı Amatör Lig hedeflerinde kadrosuna takviyeler yapan Kırklarelispor Nijeryalı iki futbolcuyu denemeye aldı.
Orta saha oyuncu olan Omo Tayo Omolou (20) ile forvet Orıloa Seye Ade (19) 20 kez de Nijerya Genç Milli Takım forması giymişler. Cuma gününden beri Kırklarelispor ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Nijeryalı futbolcular yaptığı açıklamada Tayo” Türkiye’ye gelmemizde futbol olarak geniş imkânlar var, burada kendimizi daha iyi şartlarda geliştirebilir ve gösterebiliriz” dedi. Forvet Seye’de “Türkiye’de insanlar çok sıcakkanlı burası futbol oynamak için çok güzel bir ülke, Kırklareli’nde insanlar bize yoğun ilgi gösteriyor umarım kulüple anlaşır burada kalırız” dedi.
Kulüp Başkanı Volkan Can’da futbolcular için” Bu iki futbolcu bir menajer vasıtasıyla Boluspor’a denemek için gelmiş fakat vize de çıkan sorun nedeniyle gecikince anlaşma sağlanamamış, sonrasında da bize önerildi, Bizde burada deneyip hocamız onaylar ve maddi konularda da anlaşırsak bu iki ismi Kırklarelispor’a kazandırmayı çok isteriz. Bu iki isimle anlaşabilirsek Kırklareli de futbol adına inanılmaz bir canlanma olacak, bizimde hedefimiz Kırklareli’nde özlenen futbol ateşini getirmek ve bu doğrultuda transfer yapmak olacaktır” dedi.(ek)