Kırklarelispor alt yapıda da coştu

Kırklarelispor alt yapıda da coştu

Kırklarelispor'un a takımdaki başarılarından sonra alt yapıda da başarılı olması Yönetimi de taraftarı da memnun etti. Cumartesi günü U 17 liginde zorlu rakibi Kayaspor'u Emre Can'ın golü ile yenerek üç puanı kazanan Kırklarelispor'da yüzler gülüyor. Yönetim Kurulu Kırklarelispor'un ligteki başarısını alt yapıda da görmek istediklerini ve onların Kırklarelispor'un geleceği olduğunu söylediler.

Kırklarelispor alt yapı sorumlusu ve Basın sözcüsü Faruk Ceyla, "Kırklarelispor alt yapısı Kırklarelispor'un yarınıdır. Buralardan yetişecek olan gençler yarın A takım formasını giyecek, Kırklarelispor'un nüvesini oluşturacaklardır. Amacımız kendi gençlerimizi kazanıp ekonomik sıkıntılara girmeden kendi takımızı oluşturmaktır. Geçmişte alt yapımızdan yetişip yıllarca Kırklarelispor'da top oynamış, birinci liglere kadar yükselmiş onlarca futbolcumuz var. Hedefimiz alt yapımızı bir futbolcu fabrikasına dönüştürmektir. Inanıyorum ki bu hiç zor olmayacaktır.

Futbolun içinden gelen Başkanımız Volkan Can'da bu konuda çok hassasiyet göstermektedir. Çünkü kendiside alt yapıdan yetişip Kırklarelispor A takımına yükselmiş ve yıllarca Kırklarelispor profesyonel ligteyken başarıyla futbol oynamıştır. Alt yapımız Memet Özdil ve Hayrullah Çetinel gibi çok kıymetli iki hocamızın elindededir. Onlarla çalışmak hem bizim için, hem de genç futbolcularımız için büyük şanstır. Kendileri mahalle aralarına kadar gidip yeteneği olan minikleri ve gençlerimiz arsalardan toplayıp alt yapımıza kazandırmakta onları çalıştırıp eğiterek Kırklarelispor'un yarınları için durmaksızın çalışmaktadırlar.

Bizler de başta Başkanımız Volkan Can olmak üzere tüm Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla alt yapımıza gereken önemi verip burada da başarıyı yakalamak için elden geleni yapmak için çalışıyoruz."