Kırklarelispor, Babaeskispor maçı öncesi kampa girdi

* Kırklarelispor haftasonunda oynayacağı Babaeskispor maçı öncesinde 03 Ocak 2010 Pazar günü Grand Şampiyon Hersekli Oteli'nde 10 günlük kampa girdi.


HABER MERKEZİ
Kırklarelispor hafta sonunda oynayacağı Babaeskispor maçı öncesinde 03 Ocak 2010 Pazar günü Grand Şampiyon Hersekli Oteli’nde 10 günlük kampa girdi. Babaeski maçından önce hazırlık ve motivasyon amacıyla kampa başlayan Kırklarelispor sabah ve akşam iki defa idman yapıyor.
Kırklarelispor Babaeski’de yapılacak maç için otelden Pazar günü sabah kahvaltısından sonra saat 13.00 gibi ayrılacak. Babaeski maçına Kırklareli’den 10 otobüs kaldıracağının sözünü veren Volkan Can; “Yinede bu Kırklarelispor taraftarlarına bağlı” dedi. Grand Şampiyon Hersekli Oteli Müdürü Hasan Hüseyin Kaner; “Biz daima Kırklarelisporun arkasındayız. Kırklarelisporun daha iyi bir yerlere gelmesi için herkes elini taşın altına koysun. Kırklareli’de bir sürü durumu iyi olan vatandaşlar ve esnaflar var herkes ufacıkta olsa bir yardım da bulunsa inanılmaz yerlere yükseliriz. Biz Kırklareliliyiz, Kırklareli Milliyetçisiyiz gelin Kırklarelispor’a destek çıkalım” dedi.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada; “Daha öncesinde de burada kampa girmiştik. Maç öncesi kamplar her zaman oyunculara motivasyon ve dinlenme amaçlı çok iyi geliyor. Grand Şampiyon Hersekli Oteli Müdürü Hasan Hüseyin Kaner’inde spora yaptığı yardımları Kırklarelispor’a başka kimse yapmamıştır. Grand Şampiyon Hersekli Oteli sahibi Hasan Hersekli’ye ve Otel Müdürü Hasan Hüseyin Kaner’e Kırklarelispor’a yaptıkları bu yardımlar için kendilerine Kırklarelispor yönetimi ve oyuncuları olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi. (ue)