Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Belediye Başkanı Çağlayan'ı ziyaret etti

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Belediye Başkanı Çağlayan'ı ziyaret etti

Lige iyi bir performansla başlayan ve sahada fırtınalar estiren Kırklarelispor’un genç ve dinamik Başkanı Volkan Can, geçtiğimiz gün takım oyuncularıyla birlikte Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Saat 15:30’daki görüşmede Başkan Çağlayan, ziyaretçilerini oldukça samimi ve sıcak bir şekilde karşıladı.

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, kısa bir konuşma yaparak Başkan Çağlayan’a Kırklarelispor’a verdiği maddi-manevi tüm desteklerden ötürü teşekkür etti.

Başkan Can konuşmasında “Geçtiğimiz sezon ve bu sezon başından bu yana bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.

Kırklarelisporumuz yapılan bu destekler ile hakettiği konuma gelecektir. Takımımız oynadığı 3 maçıda kazanarak grubunda 9 puanlar birinci olan tek takım. Bu hafta önemli bir depslasman maçında Pınarhisarspor ile karşı karşıya geleceğiz. Oynayacağımız bu zorlu karşılaşmadan da takımımızın üç puan alarak döneceğine inanıyorum.” dedi. Ziyarette Başkan Çağlayan’a yeşil-beyazlı bir atkı armağan edildi. Sohbet boyunca atkıyı boynundan hiç çıkarmayan Çağlayan, öncelikle yapılan bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek; “Hemşehrilerimizden yeşil-beyaz sevgilerine sahip çıkmalarını, maç günlerinde Kırklareli’mizin takımını ve futbolcularını desteklemek için geçmiş yıllarda olduğu gibi coşkuyla dolan şehir stadımızı tekrar doldurmalarını istiyorum.” diye konuştu. Taraftar desteğinin bir takım için en büyük güçlerin başında geldiğini kaydeden Başkan Çağlayan, Kırklarelispor’un yakın zamanda çok daha iyi başarılara imza atacağından şüpheleri olmadığını söyledi.

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ve futbolcular da haftasonu tribünlerin hınca hınç dolduğunu görmekten büyük sevinç yaşadıklarını dile getirerek, Kırklarelispor’u tüm Kırklarelililerle güzel günlere taşıyacaklarını belirttiler. Ziyaret rutin konuşmalarla son buldu.