Kırklarelispor, Coca-Cola Akademi Ligi Seçmeleri yapıldı

Kırklarelispor'da 28 Temmuz 2013 Pazar günü Coca-Cola Akademi Ligi'ne katılacak olan yaş grupları için seçmeler Kırklareli Sentetik Çim Saha'da yapıldı.


HABER MERKEZİ
Kırklarelispor’da 28 Temmuz 2013 Pazar günü Coca-Cola Akademi Ligi’ne katılacak olan yaş grupları için seçmeler Kırklareli Sentetik Çim Saha’da yapıldı.
Seçmelerde altyapı sorumluları Cem Yavuz Kaçar ve Ömer Yılmaz’ın yanı sıra Kırklarelispor altyapı hocaları Yusuf Şişkular, Mehmet Özdil, Bayram Güner ve Hasan Hüseyin Çilli hazır bulundular.
Saat 14.00’da başlayan seçmeler yoğun katılım ile saat 19.30’a kadar devam etti. İl merkezinden, çevre il ve ilçelerden yoğun bir katılımın gerçekleştiği seçmelerde, Kırklarelispor antrenörleri tatlı bir sıkıntı yaşadılar. Yoğun katılım ile seçeneğin fazla olması ve gençlerin umut verici performanslar göstermeleri takım antrenörleri için tatlı bir sıkıntıyı da beraberinde getirdi. Çift kale maçlar ile yetenekli oyuncuları görmeye ve keşfetmeye çalışan altyapı hocaları bu durumdan oldukça memnun gözüküyorlardı.
Tribünler de evlatlarını seçmelere getiren ailelerin heyecanlı bekleyişlerine sahne oldu. Büyük çoğunluğu aileler ve futbolseverler tarafından doldurulmuş olan tribünlerde bu büyük heyecanı yaşadılar.
Altyapı sorumlularından Cem Yavuz Kaçar; “Bugün, güzel bir katılım ve güzel bir organizasyon yaşandı. Genç kardeşlerimizi getiren ailelerin hepsine bu güzel gençlerimize geldikleri için teşekkür ediyorum. Yoğun katılım ekip olarak bizi eleme anlamında zorlasa da bu güzel bir sıkıntıydı. İnşallah Coca-Cola Akademi Ligi için yaptığımız çalışmaların meyvelerini gençlerimiz de biz de toplarız” dedi.
Altyapı hocalarından Mehmet Özdil; “Yoğun katılım bizleri gerçekten memnun etti ve tatlı bir sıkıntıya düşürdü. Yetenekli gençlerimizin burada bizlere kendilerini gösterebilmek için verdikleri çaba ve bu kulübün bir parçası olabilmek için gösterdikleri emek gerçekten çok güzel. Yoğun bir katılım yaşadık ve çok büyük bir dikkat ile tüm gençlerimizi izledik. Şimdi tüm ekip olarak bir araya geleceğiz ve ortaklaşa kararlar vererek takımımızın Coca-Cola Akademi Ligi’nde güzel işler yapacak kadrolar oluşturabilmek için seçimlerimizi yapacağız” dedi. (Fatih Eser)