Kırklarelispor'da VARAN 2

Kırklarelispor bomba transferlere devam ediyor. Kırklarelispor Tarık Akın ve Göksel Ergün'ü kadrosuna kattı.

 

HABER MERKEZİ

Kırklarelispor kulüp binasındaki imza törenine Kırklarelispor başkanı Volkan Can, İkinci başkan Ömer Topuz ve Kırklarelispor Teknik direktörü Bilgin Erden katıldı. İlk olarak kadrosuna Babaeskispor’dan Uğur Çetinel ve Lüle Burgaz Yıldırımspor’un gol kralı İskender Hamişoğlunu alarak ilk bombayı patlatan Kırklarelispor ikinci bombayıda patlattı. Uzun süredir görüşmelerin sürdüğü profesyonel takımlarda oynayan sırasıyla; Pendikspor, Beylerbeyi, Göztepe Muğlaspor ve en son Turgut Reis forması giyen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Tarık Akın ve Babaeskispor alt yapısından yetişen genç orta saha oyuncusu Göksel Ergün renklerine bağladı.
İmza sonrası açıklama yapan başkan Volkan Can”Uzun süredir ilgilendiğimiz iki ismi ufuk pürüzlerden dolayı kadromuza katamıyorduk, sonunda bunlarıda halledip iki arkadaşımızı kadromuza katarak takımımızın gücüne güç kattık. Bu iki ismi kadromuza kattığımız için çok mutluyum Tarık tecrübesi ve kalitesiyle takıma ağabeylik yapacaktır, Göksel de hırsıyla ekibimize büyük katkı sağlayacaktır “dedi. Teknik direktör Bilgin Erden” İstediğimiz oyuncuları kadromuza katmaya devam ediyoruz. Tarık ve Göksel ile uzun zamandır ilgileniyorduk. Bu iki ismi kadromuz katıldığı için çok mutluyum. Bu transferlerde başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.
İkinici başkan Ömer Topuz da hocamızın istekleri doğrultusundaki isimlerle anlaştık. Bazı isimlerle da görüşmelerimiz devam ediyor. Tarık ve Göksel’in kırklarelispor’a hayırlı olmasını diliyorum”ifadelerini yer verdi.
Transferlerden tecrübeli oyuncu Tarık ise” Hedeflerini olan geçmişte de profesyonel anlamda başarıları olan bir ekibe geldiğim için çok mutluyum. İnşallah Kırklarelispor’un hedefleri doğrultusunda büyük başarılara imza atarız. Genç oyuncu Göksel de”  İsmi olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum, İnşallah bu sezon Kırklarelispor için iyi olacak. Transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdiler.(ek)