Kırklarelispor'dan 40 futbolcuyla topbaşı

Kırklarelispor yeni sezon öncesi ilk antrenmanını Çarşamba günü Kırklareli Atatürk stadı çim sahasında 17.30'da 40 futbolcuyla gösterişli bir şekilde başladı.

 

HABER MERKEZİ


Kırklarelispor antrenmanlara eski oyuncuları, yeni transferlerin tümü ve denenmek için A takım düzeyinde seçmelere katılan futbolcularla 2009-2010 sezonunun topbaşını yaptı.
Çalışmalar öncesi açıklama yapan başkan Volkan Can” Sezonun açılış antrenmanlarını kalabalık bir şekilde başladık. Burada geçen yılki oyuncularımız, bu seneki yeni transferlerimiz ve denenmek için seçmeye gelen futbolcu kardeşlerimizle bir haftalık kamp dönemimiz başladı. Burada hocamız Bilgin Erdem’in doğrultusunda hocamızın kalmasını istediği ve gitmesini istediği oynayabilecek futbolcuları belirleyip, kadromuzu 25 kişiye indireceğiz. Bundan sonrada hocamız talimatı doğrultusunda kamp yapacağımız yeri belirleyip yolumuza devam edeceğimiz futbolcularla kampa gideceğiz” dedi.
Teknik direktör Bilgin Erdem’de” Burada bir haftalık bir kadromuzu belirlemek için antrenmanlarımızı yapacağız ve burada ideal kadroya ulaşmak için çalışacağız ve kadromuzu 25 kişiye indirip, bu arkadaşlarımızla 2009-2010 sezonu öncesi kampa başka bir yerde veya Kırklareli’nde devam edeceğiz. İnşallah kadromuzu kısa sürede netleştirip hazırlıklarımıza oturmuş bir şekilde başlarız. Kırklarelispor olarak en büyük ve şuanda ilk hedefimiz deplasmanla amatör lig ve ardından da profesyonel ligdir.” İfadelerine yer verdi.
İlk çalışmalarına 2009-2010 sezonu öncesi başlayan Kırklarelispor, yardımcı antrenör Alptekin Baştürk gözetiminde çim saha etrafında ağar tempoda düz koşu, ısınma hareketleri ve son tam saha çift kale maçla ilk antrenmanının tamamladı.(ek)         
.