Kırklarelispor'dan haberler

Beşiktaş maçı biletleri bugün satışa çıkıyor



Yasin ŞENDİR

Kırklarelispor – Beşiktaş hazırlık maçı biletleri bugün satışa çıkıyor. Bu yıl Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Kırklarelispor’un Başkanı Volkan Can 1 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30’da Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Kırklarelispor – Beşiktaş hazırlık maçı biletlerinin bugün itibariyle satışa çıkacağını belirtti. Bilet satışlarının Kırklarelispor Kulüp binasından yapılacağını söyleyen Can, biletlerin 20 TL olduğunu kaydetti. Yıllar sonra dört büyüklerden bir takımı Kırklareli Atatürk Stadyumunda ağırlayacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Can; “Beşiktaş gibi büyük bir takım ile hazırlık maçı yapacağımızdan dolayı mutluyuz. Beşiktaş’ı en iyi şekilde ağırlayacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızın Trakya’nın tek profesyonel takımı Kırklarelispor’u yalnız bırakmayacağını düşünüyor ve tüm Trakya’yı 1 Ağustos’ta Atatürk Stadyumuna davet ediyorum” dedi.
İki futbolcu bugün imza atacak
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can iki futbolcuyla anlaşmaya varıldığını belirterek bugün imzaların atılacağını söyledi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can Gaziosmanpaşaspor’dan Eyüp Kaymakçı ve Altınorduspor’dan Sezer Güler’le anlaşmaya varıldığını belirterek bugün imzaların atılacağını söyledi. Başkan Can; “Bu iki futbolcunun takımızın gücüne güç katacağını düşünüyorum. Netleşen transferlerin imzaları Pazartesi günü atılacak. İki futbolcuyla da birer yıllık sözleşme imzalayacağız” dedi.
İdmanlar başlıyor
Kırklarelispor yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. 1 Ağustos tarihinde Beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak olan Kırklarelispor bugün itibariyle idmanlara başlayacak. Bir yandan da transfer çalışmalarına devam eden Kırklarelispor 2012-2013 sezonunun ilk idmanına bugün çıkıyor. 9 Eylül’de başlayacak olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmalarında henüz fikstür belirlenmezken Kırklarelispor’un lige iyi başlamak ve ilk haftalarda liderlik koltuğuna oturmak istediği öğrenildi.
Hakan Güvençer ameliyat oldu
Kırklarelispor’un futbolcusu Hakan Güvençer ameliyat oldu. Başkan Can Hakan Güvençer’i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kırklarelispor’un alt yapısından yetişen ve 3 sezondur Kırklarelispor’da oynayan Hakan Güvençer kendini kötü hissederek Kırklareli Devlet Hastanesi’ne gitti. Yapılan tahliller sonrası acil apandisit olması gerektiği anlaşılan başarılı futbolcu Güvençer acil bir şekilde ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçiren Güvençer’iKırklarelispor Başkanı Volkan Can hastanede ziyaret etti. Başkan Can başarılı futbolcuya acil şifalar diledi. Güvençer’in bugün taburcu olacağı, en fazla 20 gün içinde de idmanlara katılabileceği öğrenildi.  Bizde Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi olarak başarılı futbolcuya geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.