Kırklarelispor' dan Kurumları bir araya getiren Futbol Turnuvası

Kırklarelispor' dan Kurumları bir araya getiren Futbol Turnuvası

Kırklarelispor Kulübü Kırklar Halı sahada bir futbol turnuvası düzenleyerek kurumları bir araya getirdi. Kırklarelispor yararına düzenlenen bu turnuvaya onbir takım katıldı. A ve B grubu olmak üzere;

A grubunda; Orman Işletme, Emniyet, Ziraat Bankası, Cezaevi, Rektörlük, Milli Eğitim takımları B grubunda ise; Müftülük, Alateks, Botaş, Halk Bankası, Ticaret Borsası takımları turnuvaya katıldı. Takımlar kendi gruplarında yaptıkları maçlar ile turnuvaya başladılar. A grubunda 1. Cezaevi, 2. Emniyet B grubunda ise 1.Ticaret Borsası, 2. Halk Bankası olarak finalist oldular. A grubunun birincisi Cezaevi ile B grubunun ikincisi Halk Bankası karşı kaşıya geldi. Bu maçı Cezaevi 3-1 kazanarak finale kaldı. Diğer maçta A grubu ikincisi Emniyet ile B grubu birincisi Ticaret Borsası karşı karşıya geldi. Bu maçı Emniyet 1-0 kazanarak finale kaldı. Üçüncülük maçı ise Halk Bankası ile Ticaret Borsası arasında oynanacaktı. Fakat bu maça Ticaret Borsası çıkmayarak hükmen 3-0 mağlup oldu. Üçüncü olan Halk bankası oynadığı futbolla rakip takım maça çıkmasa da üçüncülüğü hak etti. Final maçı 20 Kasım Cuma akşam 21:00 da Cezaevi ile Emniyet arasında oynandı. Maç başlamadan önce iki takım kaptanları birbirlerine çiçek verdi. Maçı, Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Cambazoğlu, Cezaevi Müdürü, Kırklarelispor Kulübü başkanı Volkan Can ve Kırklarelispor yönetim kurulu üyeleri ve bir çok sayıda seyirci izledi. Maça Cezaevi hızlı başladı ve iki gol atıp ilk 15 dakikada durumu 2-0 yaptı. Bu gollerden sonra sakatlık yaşayan Cezaevi zorluklar yaşadı ve kalesinde 2 gol yedi. Ilk yarı 2-2 bitti.

Ikinci yarı oyunu kontrol altına alan Cezaevi takımı maçtan 5-3 galibiyetle ayrılıp birinci oldu. Birincilik Plaketi Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Cambazoğlu tarafından verildi. Kırklarelispor' a bu turnuvayı düzenlediği için övgüler yağdıran Cambazoğlu daima Kırklarelispor'un yanında olduklarını belirtti. Ikincilik plaketini ise Cezaevi müdürü Emniyete vererek karşılıklı güzel bir jest yapmış oldular.

Turnuvanın enleri;

Turnuva birincisi Cezaevi

Turnuva ikincisi Emniyet

Turnuva üçüncüsü Halk Bankası

Turnuvanın en centilmen takımı Alateks oldu.