Kırklarelispor'dan Şampiyonluk tadında yemek

Kırklarelspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Dayanışma Yemeği olarak bu akşam düzenlenecek olan organizasyon Şampiyonluğun erken gelmesiyle Şampiyonluk Yemeği'ne dönüştü.

HABER MERKEZİ
Kırklareli Süper Lig’te ligin bitimine dört hafta kala en yakın rakibine 15 puan fark koyarak Şampiyonluğunu ilan eden Kırklarelispor’dan Şampiyonluk ve dayanışma yemeği.
Şampiyon Kırklarelispor’un yemeği bu akşam Esnaflar Birliği salonunda yapılacak. Büyük bir katılımın beklendiği yemekte sürpriz sanatçıların ve sürpriz konukların olduğu öğrenildi.
Geçen yıl Volkan Can Başkanlığı’nda yönetime gelen genç ekip, (Ömer Topuz, Recai Yalçınkaya, Olcay Sungur, Ahmet Yalçınöz, Faruk Ceylan, Emre Trak, Caner Sungur) Kırklarelispor’u play-of’ta şampiyonluğa ulaştırıp bu sezon içinde namağlup şampiyonluk sözü vermişlerdi. 
Daha ligin bitimine dört hafta varken en yakın rakibinin 15 puan önünde matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan eden Kırklarelispor’un genç yönetimi sözünde durmayı başardı. Şampiyonluk geldi şimdi hedef kalan dört maçı da kazanıp şampiyonluğu namaglupluk unvanıyla taçlandırmak.
Konuyla ilgili kendisiyle görüştüğümüz Başkan Volkan Can Yönetime geldikleri günden bugüne kendilerine büyük hedefler koyduklarını ve bu hedeflere ulaşacaklarını söyleyerek;
“Biz en başta hedefimiz İkinci Lig diyerek yola çıktık. Tabi ki İkinci Lige giden yol Süper Amatör’den geçiyor. Süper Amatör için hedefimiz Namağlup Şampiyon olmaktı. Şampiyonluk hedefimize ulaştık. Şimdi ligi namaglûp bitirip birinci hedefimize ulaşacağız. Ancak başta da söylediğim gibi bizim hedefimiz Kırklarelispor’u geçmişteki başarılarına taşımaktır. Bunun için Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımızla projelerimizi hazırladık. Projelerimizi hayata geçirebilmek için maddi desteğe ihtiyacımız bulunmaktadır. Doğrusunu isterseniz biz Şampiyonluğa ulaşırken Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan’dan büyük destek gördük. Bu Şampiyonlukta onun payı çok büyük. İstiyoruz ki gelecek yıllardaki Şampiyonluklarımızda da Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızda bize destek vererek başarılarda pay sahibi olsunlar. Bu takım Kırklareli’nin takımı bu takıma Kırklareli’li olan herkesin sahip çıkması gerekir diye düşünüyorum” dedi.
Kırklarelispor Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Faruk Ceylan’da elde ettikleri başarının Kırklarelispor taraftarının ve Kırklareli’lilerin özlediği bir başarı olduğunu belirterek;
“Geçmişte stadyumda 15-20 kişi Kırklarelispor’un maçlarını izliyordu. Şimdi ise tribünlerde, tel boylarıda doluyor.  Buda gösteriyor ki taraftarımız başarıya aç. Şimdi eskiden olduğu gibi tribünleri dolduruyorlar. Bu destekte bizi ve futbolcularımızı motive ediyor. Özellikle 39 Gençlik Taraftar Gurubu yağmur çamur demeden deplasmanlarda da takımımızı yalnız bırakamayarak organize destekleriyle bu şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuşlardır. Kendilerine teşekkürü borç biliriz. 
Kırklarelispor’lu futbolcu kardeşlerimiz de her maça final havasında çıkıp, aslanlar gibi mücadele sergilemişlerdir. Hiçbir maçta disiplini elden bırakmayarak tam bir profesyonel ruhla mücadele etmişlerdir. Kırklarelispor’lu futbolcuların gerek saha içinde, gerekse saha dışındaki davranışları her spor dalından sporcular tarafından örnek alınmalıdır. Hem bir kolej takımı kadar samimi tek vücut, hem de bir profesyonel takım gibi görevlerini layıkıyla yapmışlardır. Zaten buda başarıyı getirmiştir. Böyle örnek alınacak bir ordunun komutanı da unutulmamalıdır. Bu komutan ki hırsıyla, disipliniyle ve asla başarısızlığı kabul edemeyen karakter yapısıyla Şampiyonluğun mimarıdır. Bu büyük komutan Bilgin Erdem, Kırklarelispor’dan önce de çalıştırdığı takımları Şampiyonluğa taşımıştır.
Belediye Başkanımız Sayın Cavit Çağlayan’da bu başarının gizli kahramanlarındandır. Kendisini hiçte ön plana çıkarmadan, sadece Kırklarelili olma mantığı ile takımımızı desteklemiş, manevi desteğinin yanı sıra maddi destekleriyle de takımımıza sahip çıkmıştır. Kendisine tüm Kırklareli’liler adına teşekkür ederim” dedi.