Kırklarelispor ikinci yarıya hazır

Kırklarelispor ikinci yarıya hazır

Amatör Süperligin iki defa ertelenmesi Kırklarelispor'u daha da motive etti. Çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdüren Süper Amatörün tek Namağlup takımı olan Lider Kırklarelispor antremanlarını gün geçtikçe sıklaştırıyor. Öte yandan Taraftar da hafta sonu oynanacak Babaeskispor maçı için özel olarak hazırlanıyor. Hazırlıklarını bembeyaz zeminde çalışarak devam eden Kırklarelispor'lu futbolcuların son derece hırslı ve neşeli oldukları gözlendi.

Soğuk hava koşulları nedeniyle Çarşamba günü antremanını Toprak Araştırma tesislerinde Teknik direktör Bilgin Erdem eşliğinde çalışmalarını sürdüren Kırklarelispor'da futbolcuların son derece neşeli olması dikkat çekti. Idmana ısınma koşusu ile başlayan Kırklarelispor ardından açma germe hareketlerine geçti. Daha sonra topla çalışma hareketlerine geçen Kırklarelispor uzun süre top ile çalıştıktan sonra taktiksel çalışmaya geçti. Çalışma boyunca oyuncularını sık sık uyaran Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem hafta sonu oynanacak karşılaşmada olası hataların takıma pahalıya patlayacağını söyleyerek futbolcularını uyardı.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem şunları söyledi; " Ilk yarıdaki performansımızdan memnunum. Gün gittikçe daha iyiye gidiyoruz. Ikinci yarıda da seri yakalarsak ki inşallah yakalayacağız buna inanıyorum, bizim için çok büyük avantaj olacaktır. Takımın hırsı beni ve Yönetimi çok mutlu ediyor. Bu takımda herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu da başarının oluşmasında en önemli faktördür. Taraftarımız bizi yalnız bırakmayacaktır. Bunun farkındayız. Hafta sonu bu bilinçle sahaya çıkacağız. Hedefimiz ve parolamız Üç puan. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızı bize güvensin ve bizi desteklesin. Onların destekleri sayesinde bugünlere geldik ve daha güzel günlere geleceğiz. Kırklareli halkı bunları hak ediyor ve bizde en kısa zamanda Kırklarelispor'umuzu daha yükseklere taşıyacağız. Buradan birde 39 Gençlik Taraftar Grubuna sesleniyorum; Sezon başından beri bizi yalnız bırakmayan 39 Gençlik Taraftar Grubu bu maçta da bizi yalnız bırakmayacaktır. Onlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Birde Kırklareli Halkına sesleniyorum hafta sonu sınırsız sayıda otobüs kaldıracağız gelmek isteyen sporsever halkımızı maça bekliyoruz." Dedi.

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem'in ardında Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can Gazetemize açıklamalarda bulunarak şunları söyledi.

"Öncelikle maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Ve taraftarımızda maçı sabırsızlıkla bekliyor. Bu hafta başında Kulübün telefonları bu maç için neredeyse kilitlendi. Arayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu maç için biz 15 otobüs sözü vermiştik ancak 39 Gençlik Grubu 5 otobüs daha istedi. Bizde Pazar gününe 20 otobüs ayırttırdık. Belediye başkanımızın da yarımları oldu. Belediye Başkanımıza bir kez daha Teşekkür ediyoruz. Buradan Kırklareli halkına sesleniyorum Bizim için bu maç çok önemli. Biz oraya 3 puan parolasıyla gideceğiz. Tahminimiz doğrultusunda havalarda iyi olacak. Gelmek isteyen sporsever halkımıza kapımız her zaman açık. Ve Tüm Kırklareli Halkını bu maça bekliyoruz. Çok güzel bir organizasyon olacağının da sözünü veriyoruz. 39 Gençlik Grubu da bizi bu maçta yalnız bırakmayacak. Onlara bir kez daha Yönetim adına Teşekkür ediyoruz. Bunca zamana kadar bizi hep destekleyen başta 39 Gençlik Grubu ve Kırklareli Halkının bu günlere gelmemizde çok büyük önemi var. Inşallah sezon sonunda Şampiyon olup onlara laik olduğu liglerde maçlar izlettireceğiz. Kırklarelispor'umuz Hepimizin takımıdır. Hepimizi sahip çıkmalıyız."dedi.

39 Gençlikten Mesaj: "Karlarla Kapansa Sana Gelen Yollar, Kürekle Geliriz Ey şanlı KIRKLAR"

Sabırsızlıkla bu maçı bekleyen 39 Gençlik Grubu hazırlıklarını tekrardan gözden geçiriyor. Kırklarelispor gibi son derece ciddi çalışmalar yapan 39 Gençlik Grubu kar yağışına aldırış etmeden yeni tezahüratıyla hafta sonunki maç için hazırlanıyor. Kar yağışının ardından yapılan "Karlarla Kapansa Sana Gelen Yollar, Kürekle Geliriz Ey şanlı KIRKLAR" tezahüratının mimarı olan Eray Aydoğdu gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Biz Kırklarelispor için her şeyi yaparız. Ve yapacağız da. Bunu herkese bu hafta sonu desteğimizle göstereceğiz. Bu tezahürat öyle bir anda aklıma geldi ve tüm tribün Liderleri de beğendi ve onay verdi. Bizde bu hafta sonu maça giderken bunu söyleyeceğiz. Ve tüm Kırklareli Halkını maça bekliyoruz." Dedi.

Öte Yandan 39 Gençlik Grubu tribün Liderlerinden Fevzi Avcıoğlu'da gazetemize açıklamalarda bulunarak şunları söyledi. " KIRKLARELISPOR'umuzu bu hafta sonu yalnız BIRAKMAYACAĞIZ.

Şuana kadar 300 ile 400 tane taraftar gelecek. Hepsi telefonla bana ve diğer Liderlere ulaşıp geleceklerini belirtti. Bizde ona göre Başkanımızdan otobüs talep ettik. Ve tüm Kırklareli Halkının bizi sahip çıkacağına inanıyoruz ve Bütün ağbilerimizi maça bekliyoruz." Dedi.