Kırklarelispor ilk transferini yaptı

Bugsaşspor'dan Kaya, Yeşil-Beyaz bünyesine katıldı


* Kırklarelispor, Bugsaşspor’dan Mustafa Kaya ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. HABER MERKEZİ TFF Spor Toto 2. lig takımlarından Trakya’da profesyonel ligde mücadele den tek takım Kırklarelispor, 2012-2013 futbol sezonu için ilk transferini gerçekleştirdi. 2. ligin tecrübeli takımlarından biri olan Kırklarelispor, Bugsaşspor'dan Mustafa Kaya ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor’daki eksik mevkilere kaliteli futbolcular bulmak için gayret gösterdiklerini belirterek, bu kapsamda Bugsaşspor'da forvet mevkiinde oynayan Mustafa Kaya ile 2 yıllık anlaşma imzaladıklarını söyledi.
Başkan Can, iç transferlerin yanı sıra dış transfer çalışmalarına da başladıklarını belirterek, uzun zamandır görüştükleri Mustafa Kaya ile anlaşma yaptıklarını vurguladı.
Yaptıkları ve yapacakları transferler ile Yeşil-Beyaz kulübün gücüne güç katmak istediklerini beliren Can: “Yeni sezona iddialı başlayacağız. Kulüp olarak nokta transfer yapmak istiyor ve eksik mevkilerimizi tamamlamak istiyoruz. Transfer çalışmalarında geçen yılki gibi acele etmek istemiyoruz” dedi. (Ufuk ERTOP)