Kırklarelispor, Keçiören'i topa tuttu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup karşılaşmalarında Kırklarelispor ile Keçiören Sportif A.Ş. Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda 13 Eylül 2010 Pazartesi günü saat 16.00'da karşı karşıya geldi. Kırklarelispor Deniz Sert'in attığı 5 gol ile rakibini 5-3 yendi.


STAD: Kırklareli
HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu, Yusuf Bozdoğan, Vedat Demir
GÖZLEMCİ: M. Orhan Anşin
TEMSİLCİ: Göksel Topaloğlu
KIRKLARELİSPOR: Cemal Şahin, Osman Alptekin, Serkan Sözmen, Hasan Can Özkan, Taner Araz, Emrah Uçar, Hasan Bal, Hüseyin Akoğlu, Ersin Akkemik, Deniz Sert, Emre Danışan
YEDEKLER: Hayrettin Çınar, Yavuz İleri, Göksel Ergün, Caner Yalçın, Tacettin Karakeçili, İnan Doğan, Vedat Karadağ
KEÇİÖREN SPORTİF A.Ş.: Ömer Dursun, Ahmet Altuntaş, Çağdaş Özel, Emin Dinçer, Gökhan Şahin, Onur Karaahmetoğlu, Onur Karabulut, Ahmet Barut, Eray Uzunkulaoğlu, Ercüment Balıkçı, Ekrem Sarıçam
YEDEKLER: Murat Ceylan, Abdul Fettah Kaldırım, Osman Torun, Burak Buğra Ataeri, Bilal Faruk Rengül, Berkan Arslan, Erşah Küçük
GOLLER: 5. dakika, 25. dakika, 46. dakika, 82. dakika (Penaltıdan) ve 90+3 dakikalarda Deniz Sert (Kırklarelispor), 5. dakika Onur Karabulut, 30. dakika Eray Uzunkuboğlu, 45. dakika Gökhan Şahin (Keçiören Sportif A.Ş.)
SARI KARTLAR: 16. Dakika Onur Karabulut, 31. dakika Ahmet Barut, 42. dakika Ercüment Balıkcı, 80. dakika Ahmet Altuntaş (Keçiören Sportif A.Ş). 83. dakika Taner Araz, 87. dakika Osman Alptekin, 90. dakika Kaleci Cemal Şahin (Kırklarelispor)
HABER MERKEZİ

Serdar Akkoçoğlu yönetiminde başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında atak yapan Kırklarelispor heyecanlı dakikalara sahne oldu. Emre Danışan’ın sol kanattan gönderdiği kafa topuna çıkan Deniz Sert topu yan ağlara gönderdi.
Kırklarelispor’un ataklarıyla gittikçe heyecanlı geçen maçın 5. dakikasında Keçiören kontra atak yaparak Onur Karaahmetoğlu’nun golü ile 1-0 öne geçti.
8. dakikada Deniz Sert’in orta sahadan aldığı topu sürerek 3 kişiyi geçmesinin ardından kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de aşan Sert durumu eşitleyerek 1-1 yaptı.
23. dakikada Kırklarelispor’dan Hasan Bal’ın ofsayt pozisyonunda olması Ersin Akkemik’in attığı gol sayılmadı. Motivasyon düşüklüğüne uğramayan Kırklarelispor yine Miçi lakaplı Deniz Sert’in golü ile 2-1 öne geçmenin gururunu yaşadı.
30. Dakikada Eray Uzun Kuboğlu’nun ve 45. Dakikada Gökhan Şahin’in ağlarla buluşturduğu toplar ile ilk yarıyı Keçiören 3-2 önde kapadı.
Karşılaşmanın 2. yarısının ilk dakikasında, 82. dakikada penaltıda ve 90+3. dakikada Miçi skoru 5-3 yaparak karşılaşmada gol kralı oldu.
Keçiören futbolcuları ile Hakemler arasında gerginlik yaşanan maç Keçiören’in mağlubiyeti ile sona erdi. Karşılaşmayı Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve yaklaşık 2 bin taraftar izledi.
Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can kulüp başkanlığında 2. seneye başladıklarını ifade ederek iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti;
“Halkımızdan bazı tepkiler aldık, herkes görüyor Kırklarelispor için ne kadar canla başla çalıştığımızı, spor için yaptıklarımızı herkes görüyor. Bu takım lige çıkmaz dediler lige çıkarttık. Puan alamaz dediler 2’de 2 yaptık. Bizim hiç kimseyle aramızda bir sorunumuz yok. Biz iyi yoldayız ve kendi bildiğimizi yapmaya çalışıyoruz. Her zaman arkamızda olan taraftarımız her şeye layıktır. Emekleyerek sorunları aşmaya çalışıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda bir hedef belirledik kendimize ve hedefimiz ilk 5’tir.”
Kırklarelispor Kulübü Teknik Direktörü Bilgin Erdem sezona iyi başladıklarını ve devamını getirmek istediklerini ifade ederek çok güzel bir maç olduğunu belirtti. Erdem seyircinin gücü olmaz ise bu işi başaramayacaklarını da dile getirdi. (ue)