"Kırklarelispor, Lig'de gücünü ispat etti"

'Kırklarelispor, Lig'de gücünü ispat etti'

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi’nde 3’üncü haftayı da galibiyet ile kapatan Kırklarelispor, 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Süper Amatör Futbol Ligi’nde 2009–2010 sezonuna oldukça iddialı bir şekilde başlayan Kırklarelispor, oynadığı güzel futbol ile yıllar sonra taraftarlarına yeniden bir heyecan ve coşku getirdi.

Lig’de oynadığı karşılaşmalar sonucu; ikisi evinde, birisi ise dış sahada olmak üzere üçte üç yapan yeşil-beyazlılar, puan cetvelinde 9 puana yükselerek liderliğini bu haftada sürdürdü.

Kırklarelispor Antrenörü Bilgin Erdem, yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Ligin başında hakkımızda birçok spekülasyonlar üretildi ama biz hiç birine aldırış etmeden yolumuza devam ettik. Bence Kırklarelispor, Ligin 3’üncü haftasında gücünü ispat etmiş bir takımdır. Bunu sahada rakiplerimize karşı oynadığımız oyunla, Yönetimimize ve taraftarlarımıza kanıtladık. Süper Amatör Lig’de Kırklarelispor, hedefi olan bir takımdır, sezon sonunda bunu hep birlikte göreceğiz, ben futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum.”